2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست

كرايوتراپى راه درمان زگيل تناسلي نيست پاورفيت هم همينطور اينا همش الكيه ايشالله كسي مبتلا نشه منم اين بيماري رو داشتم تابا يه پيج اينستاگرام آشنا شدم بخاطر لطف بزرگي كه در حقم كردن گفتم به شما هم بگم ت درمان بشيد آدرس پيجش هم@clinic._mohamadi در ضمن روش درمانشون هم تضمينيه و گياهيه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ۱۶

سلام عزیزم خوبین 

حرفتون کاملا درست بود و جواب مادرم سین 1درومد 

با توجه ب اینکه نزدیک یائسگیه و چندتا بچه داره نوه داره میگه میخوام ب دکتر وحیدی بگم کلا رحم و دهانه رحمم رو دربیاره 

نمیدونم قبول میکنه سین یک رو عمل کنه یا نه ....

ولی تو جواب پلوکو نوع ویروس ینی تایپش رو نزده ...

عزیزم اصلا سین ۱ مهم نیست و نگران نباشید . وحیدی اصلا همچین کاری نمیکنه

میشناسیدش عزیزم ؟منم میگم والا دراره اینجوری احتمال انتقال به اعضای خانواده هم کم میشه 

مگه رحم کارش نگهداری از بچه نیست دیگه مادر من بچه نمیتونه بیاره میخواد چیکار این مصیبت رو بکنه بندازه دور😅

میشناسیدش عزیزم ؟منم میگم والا دراره اینجوری احتمال انتقال به اعضای خانواده هم کم میشه  مگه رح ...

بله عزیزم وحیدی دکتر خودم بود ولی من جراحیمو دکتر بهتاش انجام داد اصلا قرار نیست به کسی منتقل شه، به هیچ کس منتقل نمیشه نگران نباش ، نیازی به در آوردن رحم نیست ، اصلا دکتر این کارو نمیکنه . احتمال داره همون سین ۱ یا حتی سین ۲ به مرور زمان خودش خوب بشه ، فقط سیستم ایمنیشونو باید تقویت کنن ، شما هم نگران انتقال  نباش اصلا امکان نداره همچین چیزی .

بله عزیزم وحیدی دکتر خودم بود ولی من جراحیمو دکتر بهتاش انجام داد اصلا قرار نیست به کسی منتقل شه، به ...

اخه عزیزم از طرفی میگن امکان نداره راه انتقالش اینا باشه از طرفی من هرکس رو تو مطب یا تو همین نی نی سایت دیدم همه میگن نمیدونیم از کجا گرفتیم ما رابطه پرخطر نداشتیم و.....

نمیدونم والا...

از استرس بخدا میترسم حتی دکتر برم برای چکاب خودم

اخه عزیزم از طرفی میگن امکان نداره راه انتقالش اینا باشه از طرفی من هرکس رو تو مطب یا تو همین نی نی ...

عزیزم شما مطبو بیخیال ،  من مطمعنم که اینجوری که شما میگی منتقل نمیشه . اصلا نگران نباش هر موقع هم دوس داشتی برو دکتر امکان نداره از مادرت بگیری .  من از سال ۹۹ که فهمیدم مریضیمو انقدر دکترای مختلف رفتم . اصلا نگران نباش . به غیر از آنکولوژی زنان اونم چند نفرشون که واقعا دکترهای خوبی هستن ، دیگه از هیچ دکتر زنانی درباره این ویروس هیچ سوالی نپرس چون اطلاعاتشون داغونه . همون وحیدی دکتر خیلی خوبیه . بهش اعتماد کن و تمام نگرانی هایی که داری رو به خودش بگو ببین چی میگه. 

سلام دوستان یه سوالی...تو‌اتاق عمل از داخل رحم هم‌نمونه‌میگیرند‌که‌مثلا معلوم‌بشه ویروس داخل رحم هم‌رفته یا نه؟تو‌جواب پاتولوژی چیزی نمینویسه؟اگه یه‌وقت رحم سرطانی‌شده باشه با همین عمل و آزمایشا مشخص میشه؟دچار وسواس شدم 😂😂 

بعد اینکه‌من‌ تقریبا ۲ ماه‌ونیمه که عمل‌کردم‌ولی‌مثلا ۱۵ روز‌قبل پریودم لکه بینیم‌شروع میشه  البته نه خیلی ولی گاهی ترشحاتم قهوه ای کمرنگ میشه یکم‌کمرم‌درد‌میگیره‌نمیدونم طبیعیه یا نه...سر عمل اولم‌اینجوری‌نبود

زگیل تناسلی ( hpv)

❌ شایعترین بیماری جنسی حال حاضر ایران

❌ سرعت انتقال صد برابر بیشتر از ایدز

✅ درمان قطعی مشکلات جنسی

زگیل تناسلی

تبخال تناسلی

اختلال نعوظ

زود انزالی

عفونت های جنسی و آمیزشی

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

📞 09367461816

سلام عزیزم خوبین  حرفتون کاملا درست بود و جواب مادرم سین 1درومد  با توجه ب اینکه نزدیک ی ...

سلام عزیزم ممنون

نه دکتر وحیدی این کارو نمیکنه

عزیز به نظر من وقتی با دارو رفع میشه چرا زیر بار عمل به این سنگینی برن؟برداشتن رحم خودش کلی عوارض داره

سلام عزیزم خوبین  حرفتون کاملا درست بود و جواب مادرم سین 1درومد  با توجه ب اینکه نزدیک ی ...

اگر میتونن قرص هگزایم بگیرن بخورن

به من گفتن هگزایم رو تا چهار ماه مصرف کنم

البته این قرص کم شده ولی من زدم تو اینترنت دیدم یه داروخانه داره گرفتم

2810