2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست

دکتر نادره بهتاش بسیاااارررررر پولکی هستن ،اصلا وقت برای مریض نمیذارن ۴ساعت باید تو صف انتظار بشینی ،نوبتت که میشه سه دیقه بیشتر برات وقت نمیذاره .واقعااااا متاسفم برای ایشون .ی اتاق کوچیک که ۵۰نفر. روهم سوارن ،نه امکاناتی برای نشستن نه برخورد مناسبی از سمت دکتر .همه مریضا یا تو حیاط یا تو کوچه بنده خداها زیر افتاب سرگردون .بسیار بی نظم .فقط یکی که وجدان کاری نداره اینطور با مردم برخورد میکنه ،من امروز ساعت ۱۲ظهر اونجا بودم برای ی سونوی ساده تا ساعت ۷بعداز ظهر رفتم داخل ،اصلا نگاهتم نمیکنه ببینه تو چی میگی ....هرگز دیگه پامم اونجا نمیذارم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلال احمر، ولی فرق نمیکنه، هرجا که تزریقات داشته باشه

ببخشید شما تزریق کردین واکسنو من میترسم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
بچه ها امروز بعد ۱سال‌جواب ازمایشم‌منفی شد😍نوع ۵۳‌داشتم ولی مثل اینکه دفع‌ شده😍💃🏻

خداروشکر چقد خوب میشه چن تا سوال بپرسم ؟؟

نه همون یک بار عمل کردم بعدش هم هر ۴ ماه کلپو و پاپ میدادم الان ۵ سال گذشته و‌ کلا دفع کردم

میتونم چن تا سوال بپرسم ؟؟

سلام عزیزان من هفت  ماه دارومصرف کردم  هفت تاپ ویروس اچ پی ویم  پاک شده  هرهفت ت ...

ببخشید میتونم چن تا سوال بپرسم 

بله زدم. ترس نداره. بزنین حتما

آخه بعضیا میگن ممکنه نازایی بیاری شما بچه دارین؟؟ایرانیشو زدین؟؟

سلام سلام

من بعد از یک سال و نیم اومدم بهتون خبرای خوب بدم اون زمان نوشتم دارم برای بارداری اقدام میکنم الان دخترم یک سالشه بعد از به دنیا اومدنش دو بار کلپو شدم هر بار هیچ تغییر سلولی دیده نشد دکترم رو عوض کردم رفتم پیش دکتر یارندی بهم گفت به جای کلپو بیا تست اچ پی وی بده شاید منفی بشه اونوقت خیالمون راحت میشه دیگه نیاز به این همه کلپو هم نیست جواب تست اچ پی وی در کنال ناباوری هیچ نوع ویروسی توی بدنم نمونده بود بعد از ۶ ماه دوباره رفتم دکتر گفت یک بار دیگه هم باید تست اچ پی وی بدی اگر بازم منفی شد میتونی بری برای چکاپ سالیانه بازم جواب تست منفی شد خدا رو شکر حالا یک نکته که نمیدونم چقدر درسته اینه که دوستم گفت دکتر قائم مقامی گفته اگر یک بار ویروس رو دفع کنید دیگه برنمیگرده 

اها راستی دکتر یارندی گفت ممکنه جواب کلپو منفی باشه ولی اچ پی وی مثبت برای همین مهمه که تست اج پی وی رو حتما بدی حالا خطرش چیه گفت اگر این حالت پیش بیاد ممکنه ویروس جای دیگه ای داره تغییر سلولی ایجاد میکنه مثل لگن یا واژن پس اگر مثل من فکر میکنید تست اج پی وی دادن بی فایده‌س و فقط کلپو میکنین بدونین این کار غلطه 

یک مسیله دیگه که شاید برای خیلیا سوال باشه من از چند تا دکتر پرسیدم خیلی تحقیق کردم که ببینم چه مدته که به ویروس مبتلا شدم اینجوری که فهمیدم حدود یک دهه طول میکشه تا ویروس از وقتی وارد بدن میشه بتونه تغییر سلولی واضح ایجاد کنه منظورم cin 2 یا ۳ هست چون خیلی مواقع اگر تغییر سلولی در حد cin1 باشه پاپ اسمیر نشونش نمیده

آخه بعضیا میگن ممکنه نازایی بیاری شما بچه دارین؟؟ایرانیشو زدین؟؟

نه ندارم. فک نمیکنم ربطی داشته باشه. همه ی کشورای دنیا خیلی وقته که میزنن . ما هنوز داریم این حرفارو میزنیم و با نزدن واکسن جز کشورهایی هستیم که این ویروس توی جوونامون خیلی گسترش پیدا کرده و متاسفانه عواقب خیلی بدی داره

2810