2777
2789
والا من زياد جوش ميزدم و لك داشتم بخاطرش يجا خوندم اين خوبه اصلاااااا يادم نيست هركي بود خدا خيرش ...

دوستم شما که از کلوبتازول راضی بودید، ایا بعد از قطع مصرف، پوستتون بد تر از قبل نشد؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
دوستم شما که از کلوبتازول راضی بودید، ایا بعد از قطع مصرف، پوستتون بد تر از قبل نشد؟

نه 

تموم لک هامو برد

البته الان هم جوش میزنم جاش میمونه

سریع پماد میزنم

اگه بتونی ادامه بدی 

عالیه پوستت عالی میشه

مارا بجز خیالت فکری دگر نباشد..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از بهترین راه ها برای داشتن پوست شاداب و سالم و بدون لک استفاده از سرم هایی هست که هم قدرت آبرسانی خوبی دارن ، هم آنتی اکسیدان قوی هستن و هم پوست رو روشن و شفاف می کنن ، سرم ویتامین سی معمولا رایج ترین هست ، یه سرم ویتامین سی و یه سرم روشن کننده و آبرسان  خوب و با کیفیت معرفی می کنم که از لینکهای زیر می تونید ببینید ، قدرت آبرسانی و روشن کنندگی هر دو محصول هم عالیه

https://mahziba.com/product/vitamin-c-serum-titan-stem-cell

یه کرم‌اوریاژ داره هم لک میبره هم ضدافتابه ابجیم لکه های حاملگی با همین کرم خوب کرد دکتر بهش معرفی ک ...

عزیزم اسم دقیقشو بهم میگین.چون اوریاژ خیلی کرمای مختلف داره.اگر دقیق بگین که اسمش چیه ممنونتون میشم