2777
2789
سلام به همگی

مامان عرفان جون پسر گلت خوبه انگار تاپیکو باز کردی و رفتی دیگه
البته شاید هم ما مامانهای فروردینی خیلی کمتر از بقیه با بچه هامون مشکل داریم که کمتر میایم اینجا
راستی عزیزم در رابطه با سلام کردن بچه ها و پشت تلفن نیومدنشون فکر کنم کلا همگی همین طورن بخصوص پسرها که خیلی اهل جلب توجه کردن نیستن با این وجود من مانی رو راحت میذارم که هر کاری خودش دوست داره انجام بده اما از بچگی عادت داشت خیلی به رفتار پدرش توجه داشت و حرف اونو گوش میکرد برای همین نکات تربیتی رو وقتی از پدرش یاد میگره بیشتر بهشون عمل میکنه البته از وقتی رفته مهد خیلی بهتر شده .

فرزانه جون از لطف شما هم ممنون مانوش عزیزم خوبه ؟
منهم تنم از بارداری مجدد با یه بچه سه ساله میلرزید ولی خواست خدا این بود و ما هم با کمال میل پذیرفتیم الان خیلی راضی هستم چون اگه دست خودم بود جرات نداشتم دومی رو بیارم چون شاغل هستم و برام مشکله اما توکل کردیم به خدا ضمنن همسرم خیلی کمک میکنه و همین جا ازش واقعا ممنونم.

مرجان جان عزیزم خدا رو شکر که سلامت و شادی. ممنونم که احوال ما رو هم می پرسی. مانوش خانم هم خوبه

این مامانهای فروردین 88 خیلی تنبلند بلا نسبت ها. نمی یان این تاپیک کمی رونق بگیره. مدیر تاپیک که فکر کنم خداحافظی کرده و رفته.

اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرجان جان عزیزم خوبی؟ خوشی؟ گلم دخترت رو می بری تاتر.
من دو هفته پیش مانوش رو برای اولین بار بردم تاتر دختر انار

این هفته هم اگه کاری پیش نیاد می برمش پریماه در آسمان
سلام فرزانه جان

اول اینکه از پیشنهاد عالیت ممنون

اما بچه ی اول من پسر هست نه دختر اسمش هم مانی الان نی نی که منتظرش هستم گل دخملم هست که هنوز خیلی زوده برای تاتر رفتنش. بعدشم ما شیراز هستیم خیلی اینجا اینطور برنامه هایی نداریم اما مهدکودکی که مانی میره خیلی مربی هاش اکتیو هستن همش جشن و نمایش و استخر و خلاصه کلی سرگرمیهای دیگه دارن و چون مانی از صبح تا ظهر با من نیست و من سر کار هستم برای همین عصرها بیشتر دوست داره با هم خونه باشیم و کارتون ببینه.
چکار کنیم دیگه خواهر اینم اوضاع و احوال مامانای کارمنده دیگه

راستش هر روز عصر باید حتما برای فردای مانی ناهار آماده کنم اگه یه روز عصر برم بیرون باید فرداش از بیرون براش غذا بخریم که تو تابستون هم خیلی مطمئن نیست.
مرجان جان من که تا ساعت 5 سر کار هستم و بعدش هم با مانوش خانم . البته دیروز گله داشت که چرا منو نمی بری پارک. منهم اگه بخوام برنامه بیرون رفتن داشته باشم حتما از روز قبل غذای فردا رو آماده می کنم. غذای بیرون رو هم زیاد دوست ندارم.
ای جانم به اون آقا مانی و اون خوشگل خانم که قراره به این دنیا بیاد و زندگی شما رو شیرین تر کنه. جنست جوره ها ناقلا.

مانوش هم اسم خوبیه ها (( یه مامان از خود راضی)) مانوش یه اسم اصیل ایرانی است . اسم قله ای در رشته کوه های البرز است که منوچهر شاه اونجا به دنیا اومده.
من خیلی دنبال اسم تک و اصیل بودم. با همسرم هر جا می رفتیم دنبال اسم بودیم.
دوست داشتم دخترم مثل کوه استوار باشه و اگه تنها هم بود هیچ بادی اونو نلرزونه.

کی فارغ می شی به سلامتی؟
سلام فرزانه جان

مانوش عزیزم خوبه؟
البته که اسمش خیلی زیباست من به سلیقه تو و همسرت تبریک میگم.
منهم اسمهای مانوش و مانلی و ملودی و مایا و مانیا و .... کلی اسم دیگه به همسری پیشنهاد دادم ولی از اونجا که ایشون خیلی منتظر دخملشون هستن و عاشق دختر بچه ها خیلی می خوان وقت بذارن واسه اسم دخملشون و هی امروز و فردا میکنه. البته خودش میگه بیشتر از همه اسم روشا (شاداب) به دلش نشسته اما هنوز مردد هستیم.
ایشالا اواسط مرداد زایمان دارم.
راستی شما کی می خوای دوباره نی نی بیاری؟؟؟؟؟؟؟

سلام صم صم جان
سه سالگیه صبا جان مبارکه ایشالا از صبا و خودت بیشتر برامون بگو.
مرجان جان پس خیلی وقت داری که اسم انتخاب کنی/ عجله نکن. انشاله هر اسمی که هست نامدار و پایدار و سلامت و سالم باشه.

من که اصلا به دومی فکر نمی کنم. تنم می لرزه . یعنی در اصل نمی تونم. چون واقعا برام سخته دست تنها هستم خیلی خیلی زیاد برای مانوش مامانم حتی یک هفته هم پیشم نبود.
خیلی سختی کشیدم تا مانوش خانم از آب و گل در اومد. همش تجربه بود که هم برای خودم و هم برای مانوش گاهی تلخ بودن.

خلاصه که فعلا نه نه نه نه نه .
سلام فرزانه جان
ایشالا که خدا کمکت کنه تا مانوش کوچولو رو بزرگ کنی و از بزرگ شدنش لذت ببری واقعا درکت میکنم وقتی میگی دست تنها بودی و سختی کشیدی.
راستش منهم اگه دست خودم بود اصلا حالا حالا ها نمی خواستم اما الان که اینطور شده خیلی خیلی خوشحالم و با سختیهاش کنار اومدم.

سلام مامانای فروردینی
عسل من هم 24 فروردین88 بدنیا اومده راستی خودم هم 25 فروردین هستم
تیر آرش در کمانم، نام ایران بر زبانم، سرکشم چون کوه آتش، آتشم، آتشفشانم چون سیاوش پاک پاکم، همچو رستم پهلوانم، کاوه ام تارپود کاویانم، من ز ماد و از هخایم، از ارشک، ساسانیانم، مازیارم، بابکم من رهبر آزادگانم، جشن یلدا، جشن نوروز هم مهرگانم،
زاده پاک اهـــورا، از نژاد آریـــانم
مرجان جان همیشه سالم و سلامت باشی

بهار جان عسل خانم انشالاه همیشه زندگیش به شیرینی اسمش باشه. خوش اومدی

بچه ها من فعلا توی تاپیک نیستم تا چهارشنبه هفته آینده شایدم سه شنبه. امیدوارم بهتون خوش بگذره.

راستی یکی به من بگه وقتی بچه اش باهاش لج می کنه چه عکس العملی نشون میدید؟
سلام فرزانه جان و بهار جان دخترای نازتون چطورن؟

من وقتی مانی لج میکنه اول سعی میکنم آرومش کنم و باهاش کنار میام بعد اگه لجبازیشو ادامه بده خیلی راحت بهش میگم که من که به حرفت گوش دادم پس چرا داری ادامه میدی و باهاش قهر میکنم جوری که متوجه بشه باهاش قهرم بعد از کمتر از یک دقیقه طاقت نمیاره و خودشو تسلیم میکنه. بعدشم که آبها از آسیاب افتاد و همه چیز تموم شد دستهای کوچولوشو برای من به نشونه ی تاکید میاره بالا و با چشمای گردش منو نگاه میکنه و میگه دیدی بهت گفتم مثلا فلان کار و بکن یا فلان چیز و می خوام تو نکردی؟ من بیچاره هم میگیرمش تو بغل و باز هم مثل همیشه می بازم ازش.....
ولی فرزانه جون جدا از شوخی سن بچه ها تا سال دیگه همین موقع ها همین مسئله رو داره و ایجاب میکنه و بیشتر باید باهاش کنار بیای و اولین قدمش هم اینه که وقتی داره لج میکنه اول یک نفس عمیق بکشی و به خودت آرامش بدی و بعد اونو آروم کنی بعد میبینی خیلی زود کارشو فراموش میکنه.
2810