2777
2789
عنوان

کی چه کاره است . شاید به درد هم خوردیم !!!!!!!!!!!!!! بیاین به هم تخفیف بدیم !

| مشاهده متن کامل بحث + 22339 بازدید | 21 پست

خداوند رحمتش کنه با خوندن بعضی از تاپیکها بعد هفت سال انقلابی در من به پا شد به این میگن باقی الصالحات 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روحت شاد واقعا آدم از فرداش خبرنداره    

حالم بد شد

دنيا چقد بيرحمه😢

خدارحمتشون كنه💔

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نمیشناسمت یعنی وقتی من عضوشدم فک کنم شماپروازکرده بودی😢😢روحت شادباشه دوستم،اللهم صل علی محمدوال محمد

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
2805
نمیشناسمت یعنی وقتی من عضوشدم فک کنم شماپروازکرده بودی😢😢روحت شادباشه دوستم،اللهم صل علی محمدوال مح ...

😭😭😭😭😭

چراهمه می‌گویند: چون میگذرد غمی نیست. چرا هیچکس نمیگوید: تا بگذرد درد کمی نیست   

وای باورم نمیشه دارم صحبتای کسی رو میخونم ک الان دیگه نیست😥 حس بدی گرفتم، روحت شاد

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡