2777
2789

۱۳ ساله عروسی نرفتیم همه فامیل تقریبا ازدواج کردن کسی رو نداریم که تو سن ازدواج باشه.

کل لباس مجلسی هامون نو مونده دلم میخواد یه عروسی یه اتفاق خوب باشه تو فامیل ولی اصلاااا هیچ خبری نیست 

دلم تنگ شده برای مزه ی شام های عروسی 😂😭😭

هم خسته ی بیگانه ، هم آزرده ی خویشم🥀....‌یه روزی به جایی میرسی که دیگه هیچ چیز غافلگیرت نمیکنه به آنجا میگویند پختگی!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به یه عروسی نیازمندم، انقد بزنم برقصم جونم دراد😂

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
2805
الان هیچکس پول ندارن عروسی بگیره فک کنم،😕

دقیقا..دیگه مثل قبل نمیشه عروسی پر و پیمون گرفت و کل فامیل رو دعوت کرد 

هم خسته ی بیگانه ، هم آزرده ی خویشم🥀....‌یه روزی به جایی میرسی که دیگه هیچ چیز غافلگیرت نمیکنه به آنجا میگویند پختگی!

اسی من برات دعا می کنم ان شاءالله چندتا عروسی دعوت بشی ،شما هم برا من دعا کن ،منم خیلی وقته عروسی و مهمونی نرفتم ،البته من مهمونی رو بیشتر دوستدارم ،خیلی حوصله مو درست کردن و آرایش و لباس برای عروسی و ...رو ندارم

ای جان...امشب یه مهمونی ۵۰ نفره داشتیم ما جات خالی😂

آخ😍همیشه به خوشی ..تا باشه از این جمع ها😁

اسی من برات دعا می کنم ان شاءالله چندتا عروسی دعوت بشی ،شما هم برا من دعا کن ،منم خیلی وقته عروسی و ...

فدات❤ایشالا شما ام همیشه به خوشی و مهمونی بگذرونی