2777
2789
عنوان

فقط بیست سالش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3195 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان امیر محمد با این اوضاع بی پولی به نظرت درسته راسه خودخواهیه خودمون چندتا بچه درست کنیم که از پس خرج و مخارجشون و تربیشون برنیایم فقط چون اگه خدای نکرده از دستش دادیم بی بچه نمونیم ؟؟؟ یا اینکه فراموش کردی هر گلی بوی خودشو داره یه مادر هر بچش یه تیکه از جیگرشه و اگه از بین بره دیگه هیچی جاشو براش پر نمیکنه .خدایا نصیب هیچ بنی بشری نکن داغ فرزند رو
Forgetting someone you love <3 is like trying to remember someone youve never met ....<3 <3 <3 g
ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﻲ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﺳﺨﺘﻪ ﺧﻴﻠﻴﻴﻴﻲ ﻭﻟﻲ اﻻﻥ ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﺑﭽﺖ. ﺑﺎﺵ ﺑﺎ ﻧﺎﺭاﺣﺘﻲ ﺷﻤﺎ اﻭﻥ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪا ﻛﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﻓﺮﺷﺘﻪ. ﺗﻮ ﺷﻜﻣﺖ ﺑﺎﺵ
راه که می روم مدام بر می گردم پشت سرم را نگاه می کنم دیوانه نیستم خنجر از پشت خورده ام
خدا رحمتش کنه. تسلیت میگم
برای کشف اقیانوس های جدید باید جرات ترک ساحل را داشت این دنیا دنیای تغییر است، نه تقدیر ! سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند.... که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت ..... به رقص درآیی..... قصه عشق ، انسان بودن ماست....
مامان ملیسا جون راست می گوید فکر نازنین داخل شکمت باش اون که گناهی ندارد صدمه می بیند که جبران ناپذیر است هم برای ارامش او و هم خودت دعا و قران بخوان و خیرات بده
برای کشف اقیانوس های جدید باید جرات ترک ساحل را داشت این دنیا دنیای تغییر است، نه تقدیر ! سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند.... که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت ..... به رقص درآیی..... قصه عشق ، انسان بودن ماست....
مواظب خودت و نی نی باش