2777
2789
عنوان

کاربرانی که مشکل در ارسال عکس پروفایل یا تغییر پسورد دارن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 14754 بازدید | 299 پست
سلام کاش میشد برای حذف پستامون یه فکری کنیم.مثلا حذف چندتایی داشتیم.علامت میزدیم همه رو با هم حذف میکردیم.الان خیلی سخته یک پست حذف میکنیم صفحه میره بالا.
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوم بحثایی که توش شرکت داشتیم هم که حذف شده اون خیلی خوب بود.سوم دوستانمون هم که در همه ی دوستان من مشخص نیست که کدوم انلاین هست یه فکری برای اینم کنید لطفا.
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷
2805
اها تاپیکایی که حذف کردیم رو بازم تو لیستمون هست خیلی بده کلا ابرو بره اونم زحمتشو بکشید.
نینی یار میشه کاربریه دوستمو تایید کنی تو تماس باما فرستادم شمارشو
خدایا ازتو معجزه ای میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند…ناامید نیستم فقط دلتنگم خدایا
دونازی جون از پایینه صفحه رفتم ارور ندادد راحت وارد شد
خدایا ازتو معجزه ای میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند…ناامید نیستم فقط دلتنگم خدایا
من الانم میزنم تماس با ما راحت باز میشه
2810