2777
2789
عنوان

کاربرانی که مشکل در ارسال عکس پروفایل یا تغییر پسورد دارن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 14754 بازدید | 299 پست
با اجازه مدیریت محترم تاپیک دوستای گلم سلام اگه دوست داشتید و قابل دونستید به تاپیک من هم سر بزنید مرکز فروش عطرهای درجه 1 اماراتی 27 تومان + خرید بالای 100 تومن با ارسال رایگان+ هدیه رایگان بهترین هدیه برای ولنتاین و عیدی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1014316&postID=40977819
گ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نی نی یارجون میشه عکس کاربری منوتاییدکنین؟
خدایــــــــــــــــــــــــا!! هوامو داشته باش؟ دوستای گلم هر کی امضامو دید ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنه واسه عاقبت بخیرشدنم [smiley]l/l_31.gif[/smiley]
2805
نی نی یار عزیز خسته نباشی. من الان چند روزه با هر مرورگری سعی میکنم وارد پروفایلم (نی نی سایت من) بشم، صفحه ارور میاد. ظاهرا یه خطا تو لود صفحه هست. اگه ممکنه یه بررسی کنید. ممنون
سلام نی نی یار عزیز ..عکس پروفایلم مدتی بود برا تاپیک اومد اما توی کلوب عکس نداشتم. الان همون عکس تاپیکمم پریده ..توروخدا درستش کن چرا نی نی سایت انقدر قاط میزنه سرعتشم تو کلوبها افتضاحه..خواهش میکنم مشکلو حل کن
الهی شکر...
2810