2777
2789
نه عزیزم منظورم به همه بود که هرکی هر قدی داشته باشه مهم اینه که متناسب باشه.روی شما زوم نکردم.والا ...

گنگ نبود واقعا،سوال پرسیدن جواب دادم  موفق باشید 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
گنگ نبود واقعا،سوال پرسیدن جواب دادم    موفق باشید

بعدم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه.من کلا بادم رفته باید دوباره از اول بخونم ببینم چی به چیه.شاید شما تازه دیدی تاپیک رو.تازه من خودمم ۱۷۲ ام 🤭🤭🤭

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم این تاپیک مال خیلی وقت پیشه.من کلا بادم رفته باید دوباره از اول بخونم ببینم چی به چیه.شاید شما ...

بازم ربطی به حرفم نداشت گل دختر  

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
من ۱۳ سالگی پریود شدم بعد ۱ ماه بعدش رفتم کلاس شنا چون دکتر غدد رفتم اون موقع گفت ورزش شنا تاثیر زیا ...

چن سالته الان

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊
من ۱۳ سالگی پریود شدم بعد ۱ ماه بعدش رفتم کلاس شنا چون دکتر غدد رفتم اون موقع گفت ورزش شنا تاثیر زیا ...

با توجه به قد پدر و مادرتون خیلی بیشترین باید رشد میکردید..قد پدر من 170 بود و مادرم کمتر از 150 و قد من 162 هست

من یک ماهه هر شب مصرف میکنم به نظرتون کمش کنم؟چقدر قدشون بلند تر شد؟

بله دوست عزیز کمش کنید چون قرص کلسیم در کلیه ته نشین شده و سنگ کلیه میشود همون ۳ بار کافیست ، قدشون در ۲ ماه ۶ سانت بلند شد باتوجه ب اینکه بالای ۱۸ سال هستن ، خیلی جالب بود قد کشیدن ، دارن ادامه میدن این روش رو تا قدشون بلند تر بشه

بله دوست عزیز کمش کنید چون قرص کلسیم در کلیه ته نشین شده و سنگ کلیه میشود همون ۳ بار کافیست ، قدشون ...

عزیزم من ۲۲ سالمه تقریبا یک ماهی خوردم فعلا قطع کردم می‌خوام یک ماهی قطع کنم بعد همون هفته‌ای سه بار بخورم

بعد من تقریبا یک ماه که کلسیم خوردم هیچ تغییری نکردم حتی یک سانت😔

اجازه بدید اسم قرص رو براتون میزارم 

NEXTYLE این قرص ۶۰۰ میلی گرم است ، با اب فراوان مصرف کنید تا سنگ کلیه نشود

اجازه بدید اسم قرص رو براتون میزارم NEXTYLE این قرص ۶۰۰ میلی گرم است ، با اب فراوان مصرف کنید تا سنگ ...

مثله اینکه این قرص غضروف ساز هستش

میگیرم ان‌شاءالله که عوارض نداشته باشه برامو نتیجه بده 

از شما هم خیلی ممنونم لطف کردید