2777
2789
چند سالگی؟ شنا هم اثر داره ولی بیشتر اثر ژنتیک هست

من ۱۳ سالگی پریود شدم بعد ۱ ماه بعدش رفتم کلاس شنا چون دکتر غدد رفتم اون موقع گفت ورزش شنا تاثیر زیای داره 

آره البته ژنتیکی هم بود قد مادرم ۱۶۴ بود پدرم ۱۸۰ اما من وقتی پریود شدم قدم ۱۵۱ بود الان ۱۶۲ ام 😊

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

استارتر با این حرفا نا امید نشو که ژنتیک و دیره و اینا .زینک و‌کلسیم برا رشد قد عالین.دکتر غدد برو لازم شه برات آرژنین بنویسه همه تلاشتو بکن‌

شیر لبنیات زیاد مصرف کن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اثر داشتن يا نداشتنشو ما نميدونيم چون دكتر نيستيم و نميدونيم استارتر كمبود داره يا نه.ولی همه ایرانی ...

شما دکتر نیستید ولی من هستم

قد بیشتر از ژنتیک اثر میپذیره نه از رژیم غذایی و ورزش

البته اونا هم اثر دارن ولی نه اندازه ژنتیک

اصولا بعضیا که با رژیم خاصی قد میکشن بخاطر این بوده که ژنتیکشون هنوز جای قد کشیدن بهشون داده

مثلا اگر ژنتیک شما تا قد ۱۶۵ باشه ممکنه قدت ۱۵۵ باشه و توی بلوغ (حدودا ۱۲ تا ۱۶ سالگی) با ورزش و رژیم غذایی قدشون بالا میره ولی اگر همون قد ۱۶۵ داشتن دیگه بیشتر از این قد نمیکشن

شما دکتر نیستید ولی من هستم قد بیشتر از ژنتیک اثر میپذیره نه از رژیم غذایی و ورزش البته اونا هم اث ...

خوب من‌متاسفانه نمیتونم ادعای دکتر بودن شما رو بدون مدرک باور کنم.ولی خوب همه ما میدونیم که قد بیشتر ژنتیکیه اما بچه هایی رو هم دیدیم که با وجود پدر مادر قد کوتاه حسابی قد بلندن یا برعکس.شمام به عنوان یه پزشک نباید بدون ویزیت نظر قطعی بدید.حالا ما آدم معمولیم ولی از شما که دکترید بعیده .و اینکه من با شما مشکلی ندارم و قصدمم مخالفت با شما نبوده فقط خواستم به استارتر کمکی کرده باشم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اثر داشتن يا نداشتنشو ما نميدونيم چون دكتر نيستيم و نميدونيم استارتر كمبود داره يا نه.ولی همه ایرانی ...

کلم من خودم از همون اول بلندبودم ولی سوم راهنمایی ۱۵۸بودم،الان ک ۲۰سالمه ۱۷۰ام،ورزش خیلی مهمه ،تغذیه،خواب کافی،هرچند استاندارد من ۱۸۰بود بخاطر رژیمای مزخرف کندشده رشد قدم،ولی من خودم از دکتر پرسیدم گفت بله امکان داره خیلی هم امکان داره،اصلا رژیم نگیرد،ورزشهای کششی تاثیر خیلی داره،من ۳ماه هرروز ۲ساعت پیاده روی میکردم۵سانت رشد کردم

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
کلم من خودم از همون اول بلندبودم ولی سوم راهنمایی ۱۵۸بودم،الان ک ۲۰سالمه ۱۷۰ام،ورزش خیلی مهمه ،تغذیه ...

گلم

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
کلم من خودم از همون اول بلندبودم ولی سوم راهنمایی ۱۵۸بودم،الان ک ۲۰سالمه ۱۷۰ام،ورزش خیلی مهمه ،تغذیه ...

خوبی عزیزم.۱۸۰ برا خانم مناسب نیس مگراینکه بخواد کار مدلینگ انجام بده.البته دو سالم وقت داری

خوبی عزیزم.۱۸۰ برا خانم مناسب نیس مگراینکه بخواد کار مدلینگ انجام بده.البته دو سالم وقت داری

سلام گلم ممنون،ژنتیک من ک نمیدونست میخوام شغلمو چی انتخاب کنم!!منم گفتم باید میشدم۱۸۰،بستگی به محیط زندگی هم داره ک قدت مناسب باشه یا نه،مثلا ایران زن و مردهای قدبلند زیاد نداره پس۱۸۰برای خانم یکم تو ذوق میزنه،ولی کشورهای بقیه ک قد بلندن اصلاااا مشکلی نداره

سلام گلم ممنون،ژنتیک من ک نمیدونست میخوام شغلمو چی انتخاب کنم!!منم گفتم باید میشدم۱۸۰،بستگی به محیط ...

خوبی عزیزم.مهم تناسب اندامه.موفق باشی

خوب الان شما چرا زوم کردین رو من؟مثلا خیلی بهتون برخورده بگم قد بلند،الله اکبر،تناسب مهم خیلی مهمه درست اما قد بلنداا اکه کمی اضافه وزن هم داشته باشند معلوم نیست  

حرفاتون واقعا ربط آنچنانی به حرفهای من نداشت  

خوب الان شما چرا زوم کردین رو من؟مثلا خیلی بهتون برخورده بگم قد بلند،الله اکبر،تناسب مهم خیلی مهمه د ...

نه عزیزم منظورم به همه بود که هرکی هر قدی داشته باشه مهم اینه که متناسب باشه.روی شما زوم نکردم.والا شما اونقد گنگ حرف میزنی که منم منظورتو نفهمیدم برا همین به صورت کلی نوشتم که مهم تناسب وزن و قده.موفق باشی خانومی