2777
2789
عنوان

واقعا قیمت خونه داره میاد پایین ؟

1154 بازدید | 10 پست
کسی تجربه ای داره ؟ خودتون دیدید؟
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
من یه جایی خوندم که با تدابیری که دولت جدید داره تا شش ماه آینده حباب کاذب قیمت خونه میشکنه و قیمتها واقعی میشن فکر کنم یعنی میاد پائین پناه بر خدا
خداوندا مرا آن ده که آن به

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یکی از دوستان ما بساز و بفروشه میگه وقتی خونه گلنگی رو گرون خریدم با این وضع گرونی مصالح و دستمزدها چطوری میشه ارزون بشه مگر اینکه مفتی کار کنیم بالاخره ماهم هم سرمایه مالی میذاریم هم و قت .
.ارزون نمیشه شاید چند وقت راکد باشه اما با حرکت بازار اونم تکون میخوره .

الان طلا رو ببین بعد از چند وقت رکود دوباره داره تکون میخوره
http://www.ninibeauty.blogfa.com/

فرو شگاه نی نی بیو تی
با خاله گلدونه موافقم
اخه اون ادم بی وجدانی که داره خون مردم رو میکنه توی شیشه،وقتی گرونی بهش مزه کرده دوباره میاد قیمت ها رو یک سوم قیمت بکنه؟!!
از این طرفم مسئولینمون که ....
منم چشمم اب نمیخوره
مگر اینکه! ج ن گ یکی از همسایه هارو بگیره و اونوقت افت قیمتش حتمیه!
خدا
به اندازه باور تو
بزرگ است ...
ما مانی جون

گرونی خونه اینطوری نیست که مثلا عرف یه منطقه متری 1 میلیون باشه یه بساز و بفروش بیاد بگه متر ی 2 میلیون اونوقت خونه گرون بشه مقصر هم سا زنده باشه .

وضیعت مسکن از ریشه از زمانی که زمینو گرون میخری تا هزینه جواز شهرداری بعد م هزینه ساخت و گار گر و غیره خرابه .
الان خود دولت با اینکه هزینه زمین از متقا ضیان مسکن مهر نمیگیره ولی داره متری 700 هزار تومن پول ساخت ازشون میگیره اگر اونو با پول زمین و هزینه های شهرداری جمع بزنی چی میشه
گرونی خونه که تقصیر سازنده نیست اینقدر شهرداری و بیمه و غیره وذلک پول میگیرن حالا زیرمیزی اداره برق و آب و گاز بماند هرروز هم یه طرح میذارن واسه خودشون من شوهرم خونه مامانم و که تو بافت فرسوده بود کوبید که بسازه با هزارجور وعده وعید شهرداری واسه طرح تجمیع و .... که آخر طرح و برداشتن گفتن شامل شما نمیشه -بیچاره سازنده قبل عید مصالح با قیمت کذایی گرفته الان هم با افت قیمت مواجه میشه
همسرمن تو کرج داره خونه میسازه پول بیمه رو 14/3 ریخته چند روز بعد رفته گفتن بعد 30 سال پول بیمه رو کنسل کردن یعنی سازنده هزینه بیمه نمیده دیگه
یعنی 18 میلیون پرید رفت
بعدشم گفتن کسایی که از اول تیر واریز داشتن پولشون برگردونده میشه یعنی ما بخاطر 15 روز 18 میلیون و از دست دادیم
هرروز یه قانون هرروز یه طرح شدیم موش آزمایشگاهی
ایشاله همه چی به قیمت 8 سال پیش برسه ولی تو این نوسان قیمتها مردم داغون میشن
تو ایران هرچی رفت بالا دیگه نمیاد پایین...مگه تو این همه سال که تورم اقتصاد داشتیم چیزی برگشته به عقب؟
من این مطلب رو قبول ندارم مکه یادتون نیست چند وقت پیش سکه یک میلیون و پانصد بود همه دیگه تصورشون براین بود سکه دو میلیون میشه و سکه و طلا امکان پایین اومدن ندارند الان چی سکه شده نهصدو شصت پس امکان برگشت هست این موج منفی هست که ما مردم به خودمون می دیم حباب سکه ترکید بزودی هم حباب مسکن خواهد ترکید الان خونه کاملا راکده خریدار نیست اگه کسی بخواد خونش و بفروشه باید زیر قیمت بفروشه مکر پول لازم نباشه و تو خیالهای قبلی خودش و نرخهای قبلی باشه شوهر دوستم تو اژانس مسکن هست میگه ما تابستون رونق داری برامون نبود الانم بیست درصد قیمت پایین اومده دوست من پول لازم بود خونه ای که متری هفت و نیم قبلا می تونستن بفروشن. ششو دویست فروختن چون خریدار کمه اگه تقاضای خرید کم بشه سازنده ها مجبورن پایین تر بدن چون سرمایه راکد بدردشون نمی خوره باید بفروشه که دوباره بسازه