2777
2789
سلام دوستان عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنید

من در حال حاظر جایی مشغول به کارم که راضی هستم ازش ولی فقط سه روز در هفته اونجام که اینده خیلی خوبی هم داره
وقت ازاد زیاد دارم که تصمیم گرفتم برای ارشد درس بخونم کلی هم برای کلاسهای کنکور هزینه کردم

حالا چندتا از همکلاسای دانشگاهم باهام تماس گرفتن و پیشنهاد کار دادن که با هم یک گروه بشیم و کار کنیم ولی من دیگه هیچ وقت ازادی ندارم و اینکه دلمم نمیاد از دستش بدم

اینم بگم از زندگیه خصوصیم که دیگه تا بع از کنکور باید باردار شم چون سن شوهرم داره میره بالا و براش دیره و بعد از اونم که اگه خدا خواستو این اتفاق افتاد درگیر بچه و مسایلشم میشم

میخوام بگم وقتم کمه نمیتونم تصمیم بگیرم کلن دوره درس خوندن رو خط بکشم . همشو با هم انجام بدم یا اینکه کار رو بزارم برای بعد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیخیال کاره شو
خانوما باید یه کار راحت داشت باشن
این مه سختی بدی به خودت ک چی؟
راهکار هایی برای شیرین تر شدن زندگی هاتون:http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=529491
هنوز هم هستند دخترانی که تنشان بوی محبت خالص می دهد.. بکرند... نابند... احساساتشان دست نخورده است ، لمس نشده اند ، تحقیر نشده اند ، آری ، هنوز هم هستند ! نادرند ! کمیاب اند ! پاک اند ! روزی که قرار می شود کنار گوش کودکی لالایی بخوانند ، شرمشان از نام " مادر " نمی شود ! و زیر آغوش همسرشان ، چشمانشان را نخواهند بست که با رویای دیگری سر کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که داره جلو میره درس خوندن آسونتر و کار پیدا کردن سختتره...

من خودم کار کردم و لیسانس موندم ودوستام ادامه دادن...

الان وضع من از اونا بهتره....

فوق لیسانس رو گرفتن و خونه موندن
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
یه کار داری مگه نه که فقط 3 روز هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درسته/

ببین ما یه زنیم
واقیعیتش اینه که ساخته نشدیم برای کار کردن
یه موجود لطیفیم
چرا انقدر کار کنیم در صورتی که وظیفه ی مرده
کار کردن برای ی زن لازمه
ولی محدود
باید جا برای خانواده
و خودش
تفریحش بزاره عزیزم
راهکار هایی برای شیرین تر شدن زندگی هاتون:http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=529491
هنوز هم هستند دخترانی که تنشان بوی محبت خالص می دهد.. بکرند... نابند... احساساتشان دست نخورده است ، لمس نشده اند ، تحقیر نشده اند ، آری ، هنوز هم هستند ! نادرند ! کمیاب اند ! پاک اند ! روزی که قرار می شود کنار گوش کودکی لالایی بخوانند ، شرمشان از نام " مادر " نمی شود ! و زیر آغوش همسرشان ، چشمانشان را نخواهند بست که با رویای دیگری سر کنند...
بچه ها اخه وضع مالیه شوهرم زیاد تعریفی نداره من به درامد خودم خیلی نیاز دارم

اینم حقوقش کفاف هیچ چیو نمیده

من دنبال پیشرفت کردنم ولی نمیدونم توی کار میتونم بهش برسم یا درس خوندن
سارینا جان درست میگی عزیزم

ولی اگه الان دنبالش نرم بعدن پشیمون میشم
اگه شوهرم پول دار بود خیلی قضیه فرق میکرد

اینم بگم خیلی هم درمونده نیستیم و من تا همین الانشم یه قرون توی خونه خرج نکردم همش برای خودمه
ولی من همیشه ارزوم بوده مرفه زندگی کنم دلم نمیخواد فردا بچم حسرت بخوره

سارینا جونم پیشنهادت اینه نه درس نه کار دوم؟؟؟؟؟ روش فکر میکنم