2777
2789
عنوان

بین دو راهیه بدی موندم........ کار یا ادامه تحصیل؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 35 پست
من بجات باشم عزیزم اون کارم رو نگه میدارم و اون پیشنهادم قبول میکنم واسه اون سه روز دیگه که بیکارم ....درواقع یه کار دیگه پیدا کن ..حداقل هروقت خسته شدی یکیش رو انصراف میدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااااااااای خیلی کلافه ام

خودم ته دلم دوست ندارم درسمو رها کنم اخه همیشه درسم خوب بوده
ولی به پیشرفت مالی که فکر میکنم

خل شدم دیگه..... الان دو روزه دیگه دلم به درس خوندنم نمیره

از اون طرف دوستام توی گوشم میخونن میخوای بخونی که چی بشه اونو ولش کن بیا کار کنیم پول دربیاریم
تازه اگه بتونی ادامه بدی در حد دکترا و بعد وارد دانشگاه بشی به عنوان استاد که نونت تو روغنه. من یکی از آشناهامون استاد داشنگاهه باید بیای ببینی زندگی مفه به چی می گن تازه ساعت کاریش دست خودشه سه ماه تابستون تقریبا تعطیلن. خیلی مزایای دیگه هم دارن
بارونی جان درس همیشه هست و فرار نمیکنه ولی پیشرفت توکار تا یه سنی ممکنه ....کم کم سنت بره بالا تر توان کارکردن هم نداری ..پس تا الان که جوهرش رو داری پول دربیار ...

با پول میشه مدرک گرفت ولی با مدرک نمیشه به این راحتی کار پیدا کرد ..الان حرف اول رو پول میزنه ....
رادگل جون امسال سی و یک ساله میشه

خودش خیلی اصرار داره ما تفاوت سنیمون زیاده من 24 هستم

من هنوز خیلی وقت دارم خودمم اصلن دوست ندارم الان بچه دار شم ولی شوهرم خیلی خیلی اصرار داره دیگه همه هم میدونن وقت گرفتم تا شروع امسال یعنی تا عید........
مرسی دوستای گلم همه حرفاتونو خیلی قبول دارم خودمم بهشون زیاد فکر کردم

ترانه جان ای کاش حداقل از اینده این کار دوم مطمعن بودم راحتتر تصمیم میگرفتم

اینده کار اولمم توی استخدام شدنمه وگرنه حقوق انچنانی که فکر نکنم هیچ وقت داشته باشه

از اون طرف هم مطمعن نیستم این همه وقت بزارم ایا قبول میشم یا نه
خوب بارونی جان اینده مهم نیست بالاخره یکی از,کارات اینده دار میشه ....بنظر من هردو کار رو داشته باش ...تا ٣٠ خیلی وقت داری استفاده کن و پول دربیار بعدش دیگه خودت واسه خودت کار میکنی و راحت