2777
2789
عنوان

اگه یه خواهر از چهارقلوها جدا بشه موردی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همشونو جدا کنیم اونموقع چی اونموقع دیگه هرکدوم یه جا هست و ناراحت نمیشن که فقط من از خانوادم جدا ...

تپش قلب گرفتم 😦😦😦 این چه منطقیه. خدایا به دور. 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

الان نشستی تصمیم به این مهمی روباحرف مابگیری

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اگه همشونو جدا کنیم اونموقع چی اونموقع دیگه هرکدوم یه جا هست و ناراحت نمیشن که فقط من از خانوادم جدا ...

میخوای بچه هات به کی بدی 

خجالت نمیکشی

چه پرو هم هستی یکی شرق یکی غرب 

به ۴ جها اصلی هم میخواد بده

هری 😐😐😐😐😐😐

بابا اصلا ببخشید یه هری گفتین دوسومه پستابجا اصل مطلب یا درباره هریه یا فحش اصلاح میکنم خانومای عزیز گل و دوست داشتنی اگه خارج از موضوع میخواین چیزی بگین شمارو بارعایت احترام همراهی میکنم ولطفا تشریف ببرید تاپیک بقلی افطار در خدمت باشیم البته هنو خیلی وقت هست همدیگه رو له کنین به همه میرسه خوب شد

من نفهمیدم‌چی شد یکی توضیح بده استارتر ۴ قلو داره میخواد بده به کسی؟ پس تاپیک های قبلی چی بود ک گفت بچم‌مرد؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من نفهمیدم‌چی شد یکی توضیح بده استارتر ۴ قلو داره میخواد بده به کسی؟ پس تاپیک های قبلی چی بود ک گفت ...

همین دیگه فقط تاپیک قبلی رو میخونین باصدتای قبلی کاری ندارین خواشا انقدر نگین بچش مرده یکم رعایت کنین البته ببخشیدا بر نخوره بتون

همین دیگه فقط تاپیک قبلی رو میخونین باصدتای قبلی کاری ندارین خواشا انقدر نگین بچش مرده یکم رعایت کنی ...

من ۳ تا تاپیک قبلی و دیدم سر در نیاوردم اصلا چی ب چیه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همین دیگه فقط تاپیک قبلی رو میخونین باصدتای قبلی کاری ندارین خواشا انقدر نگین بچش مرده یکم رعایت کنی ...

ببخش دوستم نمیخواستم ناراحتت کنم شرمنده