2777
2789
عنوان

اگه یه خواهر از چهارقلوها جدا بشه موردی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 66 پست
خب میخاستی حامله نشی مگه گربس ک میخای بدی دست یکی دیگه

واایی😂😂😂😂😂😂😂😂🤔😂😂😂😂😂😂😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایرادش چیه وقتی اینا هنوز سه چارماهشونه

شما دوست داشتی بچه که بودی از خواهر و برادرت جدات میکردن؟!یا راضی هستی یکی از بچه هاتو بدی بره!

البته من اصلا نمیدونم قضیه چیه بنا رو بر این کذاشتم یکی چهارقلو داره میخواد یکیشو بذه بع کسی 

من در عجبم نی نی سایتی ها تاپیک هاشدیذن وهنوز گزارش نزدن براش😂

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
شما دوست داشتی بچه که بودی از خواهر و برادرت جدات میکردن؟!یا راضی هستی یکی از بچه هاتو بدی بره! الب ...

اگه همشونو جدا کنیم اونموقع چی اونموقع دیگه هرکدوم یه جا هست و ناراحت نمیشن که فقط من از خانوادم جدابودم البته بگم ایناهیچ وقت اینونمیفهمن چون یکی غربه یکی شرقه کاملاازهم جداهستن

بستگی داره بخاطر چی بخوان جداش کنن یه موقعه میبینی پدرومادر نمی تونه خرجشون رو بده یکی رو میفروشه ول ...

اصلا هرچن تام باشن بچه خودآدمن آدم دلش نمیاد ازخودش جداش کنه نباید ازهم جداکنه مخصوصا ازخودش 

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
اگه همشونو جدا کنیم اونموقع چی اونموقع دیگه هرکدوم یه جا هست و ناراحت نمیشن که فقط من از خانوادم جدا ...

نکن اینکارو 

منتظرن شمابزنی اولین نفربعد 

پس بیشتر ازاین منتظرشون نمیزارم😊

هنوز درحد تصمیمه ولی مگه مهره تسبیحن که پخشوپلاشون کنیم

خب چرا اینقد مجبوری نکن اینکارو گناه دارن اصلا هرچقدرم مجبور باشی خودت دلت میاد

هنوز درحد تصمیمه ولی مگه مهره تسبیحن که پخشوپلاشون کنیم

چرا اینجوری زندگی می کنین مثل آدم زندگی کنیم بچه رو نباید از پدر و مادر و خانوادش جدا کرد ظلمه ظلم

حلالم کنید و خدانگهدار