2777
2789
عنوان

امروز اگه بچم بود دقیقا یک ماهش میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 39 پست

الهی خدا کمکتون کنه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قصدم تهمت نیست قبلم گفتم همش تقصیرخودمه اگه خر نبودم اینکارو نمیکردم

از اول کامل درست  بگو تا بفهمیم   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
کاری که تو کردی منم کردم از عذاب وجدان دارم میمیرم

عذاب وجدان برایه لحطشه ازخودم میترسم یهو دیوونه شم یه چاقو محکم بکنم توشکمم راحت کنم خودمو دیگه بازی درنیارم

میدونی شما چی شده 

کلا این خانوم هر تاپیکش یه چیزیه. میگه احتمالا بچه از شوهرم نیست چون دوست شوهرم جلوی شوهرم منو بیهوش کرد و تجاوز کرده. بعد قهرن. بعد بچه رو تو خونه میخواست به دنیا بیاره. بعد که دنیا آورد میخواست بفروشتش. بعد گفت نه نمیفروشم خونه دختر عموم هستم و اونم 4 قلو داره. بعد گفت میخوای از پی پی بچم dnaبگیرم. بعد گفت میخوام یه جوری خودکشی کنم که نمیرم و فقط شوهرم سند یه پورشه رو بزنه به نامم😐😐😐😐

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
عذاب وجدان برایه لحطشه ازخودم میترسم یهو دیوونه شم یه چاقو محکم بکنم توشکمم راحت کنم خودمو دیگه بازی ...

قضیه چیه هیچدقت کامل نمیگی!!!

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
کلا این خانوم هر تاپیکش یه چیزیه. میگه احتمالا بچه از شوهرم نیست چون دوست شوهرم جلوی شوهرم منو بیهوش ...

والا منم گیج شدم 

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
کلا این خانوم هر تاپیکش یه چیزیه. میگه احتمالا بچه از شوهرم نیست چون دوست شوهرم جلوی شوهرم منو بیهوش ...

همینی که شمامیگی درسته والا منکه خودمم متوجه نمیشم چی میگم فقط شما چه خوب مصوروفهمیدی بااین همه زرای من ولی بگم قصیه بیهوشی مال دوست اون کثافته اونم خواستگاربود که میخواست مثلا پورشه بزنه به نامم

ما رو سر کار گذاشته پس ،رفتم‌دیدم میگه فامیلای شوهرم‌جاسوسی میکنن اینجا ،بابا مگه ناساس،توهم‌ زده ،اینا حق الناس من یه لحظه از اینکه واقعا فکر کردم یه طفل معصوم از دست رفته قلبم گرفت، نباید زیاد جدی بگیرم اینجا رو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

[QUOTE=136949014]همینی که شمامیگی درسته والا منکه خودمم متوجه نمیشم چی میگم فقط شما چه خوب مصوروفهمیدی بااین همه زرای ...[/QUOT

الان بچه چی شده؟ 

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هیچی دیگه سرکاریه منم میخوام دروغ بگم پربازدیدشم برین دیگه من دروغگرام همه حرفامم چرته هم قاتلم هم دیوونم هم پول پرستم هم بهم تجاوز شده هم کتک خوردم هم هرچیزی برین 

2810