2777
2789
عنوان

اونایی ک ریاضی شون خوبه بیاین کمک

26 بازدید | 2 پست

چیکار کنم ریاضی هیچی نمیفهمم کتابم میخونم نمره نمیگیرم 

پس فردا امتحان دارم ی درس خوندم اون دوتا درسو چجوری بخونم سخته اصلا بلد نیستم تروخدا رد نشین ی راه حل بدین 

جواب هوش مصنوعی

نگران نباشید، با یک برنامه‌ریزی مناسب می‌توانید به دروس خود برسید و از امتحان خود بهترین نتیجه را بگیرید. اینجا چند نکته برای مطالعه مؤثر ریاضی آورده‌ام:

1. **تقسیم زمان**:
- **اولویت‌بندی**: از ساده‌ترین درس شروع کنید و به تدریج به دروس سخت‌تر بپردازید.
- **تقسیم زمان مطالعه**: هر درس را به بخش‌های کوچک‌تری تقسیم کنید و برای هر بخش زمانی خاص تعیین کنید. مثلاً 25-30 دقیقه مطالعه و سپس 5-10 دقیقه استراحت.

2. **مرور مفاهیم پایه‌ای**:
- قبل از هر چیز، مفاهیم پایه‌ای را مرور کنید. اگر پایه‌ای‌ترین مفاهیم را درک کنید، درک مسائل پیچیده‌تر آسان‌تر خواهد شد.

3. **استفاده از منابع تکمیلی**:
- ویدئوهای آموزشی آنلاین، کتاب‌های کمک درسی و وب‌سایت‌های ریاضی می‌توانند به شما کمک کنند تا دروس را بهتر درک کنید.

4. **تمرین و تکرار**:
- **حل مسائل نمونه**: از مسائل نمونه و تمرین‌های موجود در کتاب درسی استفاده کنید. هر چقدر بیشتر تمرین کنید، بهتر خواهید شد.
- **یادگیری از اشکالات**: اشکالات خود را بررسی کنید و سعی کنید دلیل اشتباهات خود را بفهمید.

5. **درخواست کمک**:
- اگر امکان دارد، از دوستان، خانواده یا معلم‌ها کمک بگیرید. گاهی توضیح دادن یک مطلب به دیگران یا شنیدن توضیحات آن‌ها می‌تواند به درک بهتر شما کمک کند.

6. **استراحت و مراقبت از خود**:
- **استراحت کافی**: مطمئن شوید که به اندازه کافی استراحت می‌کنید و خواب کافی دارید.
- **تغذیه مناسب**: مصرف غذای سالم و نوشیدن آب کافی می‌تواند تمرکز شما را بهبود بخشد.

اگر با برنامه‌ریزی و تمرین مناسب پیش بروید، می‌توانید موفق شوید. موفق باشید!

از هوش مصنوعی بپرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید