2777
2789
عنوان

کسی ارشد پیام نور زبان انگلیسی خونده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 70 پست
خوش به حالت . آقا من در همین لحظه تصمیم گرفتم همون علوم تربیتی شرکت کنم . اگه شوهرم بذاره . همش میگه تو زبانت خوبه . حیفه زبان نخونی
خانوما، مامانا، اگه دلتون ایده های جدید کاپ کیک و شکلات میخواد بیایید اینجا www.chococup.blogfa.com منتظرتونما
الان دوستام میگن تست چی زدی ؟ میگم هیچی.فکر میکنن خالی میبندم.
البته نرسیدم وگرنه میگفتن تستهای پوران پژوهش خوبه.خواستم بخرم که درگیر امتحانای ترم هفت شدم و بعد هم کنکور.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوکوکاپ باور کن تو دانشگاه زبان خوندن اصلا ربطی به hello,how are you نداره
درساش میشه زبانشناسی - تجزیه و تحلیل کلام- سمینار - .....
همه رو باید به انگلیسی بخونی و بنویسی. بچه های زبان هم بعضی هاشون میبرن. من شاگرد ممتاز دوره لیسانس بودم دوره روزانه. فقط تغییر گرایش دادم خیلییییییییییییی بهم سخت گذشت.تغییر رشته به نظرم مشکله.باید چند هزار صفحه انگلیسی تخصصی بخونی. البته به دانشگاه هم بستگی داره. من دولتی بودم واقعا اذیتمون کردن.
درست میگی مهنا جونم . من الان این 4 تا پست رو میگذارم 1000 بار پسرم صدام کرده . هی دارم میپیچونمش . فکرکن با این شرایط یه رشته مثل زبان خوندن واقعا برام سخت میشه
خانوما، مامانا، اگه دلتون ایده های جدید کاپ کیک و شکلات میخواد بیایید اینجا www.chococup.blogfa.com منتظرتونما
هیییییییی روزگار . واقعا قسمت هم مهمه . مثلا من قسمتم این بود لیسانس برم رشته محیط زیست . اونجا با همسرم آشنا بشم و ..... همش کار این روزگاره