2777
2789
عنوان

کسی ارشد پیام نور زبان انگلیسی خونده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو مدرسه غیر انتفاعی معلم علوم تربیتی بودم . بعد زایمانم دیگه نرفتم . واسه همین پارسال علوم تربیتی شرکت کردم
خانوما، مامانا، اگه دلتون ایده های جدید کاپ کیک و شکلات میخواد بیایید اینجا www.chococup.blogfa.com منتظرتونما
آره ولی خوندنش خیلی مشکله.
نسخه های زیادی ازش تو بازار هست اما اونی که نوشته 3500 واژه اون منبع کنکوره. روش نوشته پروفسور کشاورز
بعد معنی فارسی هم داره.
یه مدلش هست کامل انگلیسیه. اونو نخری.
شوکوکاپ نمیخوام بترسونمت ولی واقعا باید آمادگی پیدا کنی بعد بری این رشته.
یه خانمی بود لیسانس مترجمی زبان داشت.فقط تغییر گرایش داده بود اومده بود ادبیات انگلیسی. اصلا نمیفهمید استادا چی میگن. انصراف داد.
من 2 تا درسا رو که خوندم 17-15 شدم . 2 تا کتاب رو هم کلا نخونده رفتم . باورت نمیشه تو چه شرایطی درس خوندم پارسال . مریضی پسرم . مسافرتای اجباری که شوهرم جور کرد .
خانوما، مامانا، اگه دلتون ایده های جدید کاپ کیک و شکلات میخواد بیایید اینجا www.chococup.blogfa.com منتظرتونما
سارینا باور میکنی من نه کتاب تست داشتم نه آزمون شرکت کردم. همینجوری رفتم سر جلسه.به برنامه دوره هم نرسیدم. چون من ترم 7 ادبیات بودم و کنکور آموزش شرکت کردم.خیلی بهم فشار اومد. اصلا فکر نمیردم رتبه دو رقمی بیارم.
ولی مفهومی خونده بودم.