2777
2789
عنوان

بچم رفته حالم خوب نیست چکا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم شاید مامانه منه تایپیک زده منم ب خاطربابام گذاشتم از خونه رفتم😔

کجایی الان 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
گفتم شاید مامانه منه تایپیک زده منم ب خاطربابام گذاشتم از خونه رفتم😔

كجا رفتي ؟

ازدواج كردي ؟

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

خدابه دلت آرامش بده گلم

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بچه ی استارتر رو میگم عزیزم چون زیر تاپیکش نوشته روانشناسی ناشی از سوگ و از دست دادن فرزند

نه همسرش بچه رو ازش گرفته 

فوت نکرده گلم

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
خونه مادربزرگم

عزیزم 

برات حمدخوندم 

الهی هرچی برات خیره خدارقم بزنه 

خیلی وقت نیست یک هفتس

باز خداروشکر یه مادر بزرگ داری که بتونی خونش بری همین تجربه رو داشتم اما ازبس کسی رو نداشتم رفتم شهرستان

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭
2810