ateez مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 443 عنوان طراحی و دوخت فنی حرفهای 53 بازدید | 18 پست سلام من میخوام رشته طراحی دوخت برم لطفاً کسایی که تو این رشته هستن یا دخترشون تو این رشته هست یا اطلاعاتی درباره ی این رشته دارید لطفاً بگید از دهم تا دوازدهم چه چیزایی رو بهتون یاد دادن ؟اگه این سه سال رو برم چه لباسایی رو میتونم بدوزم ؟ امروز | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزلشم عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1700 دهم ۷.۸مدل دامن یادتون میدن با ی مدل لباس و مانتو و شلواریازدهم دیه راه میوفتین میرین تو کار لباسای شیکدوازدهم میرین تو کار لباسای مجلسی و لباس عروس و لباس شب سختمونهولیمیرسیمبهجاییکهحقمونه.
ateez مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 443 کلی دامن باید بدوزی همین یعنی چیز دیگه ای یاد نمیدن
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7260 درسای عمومی مثلا ریاضی دینی عربی زبان در حد آب خوردن در مقایسه با دبیرستان یه شوخی مسخرسدرسای تخصصی شون فک کنم یکم وقت گیر باشه مثلا طراحی اینا سخته فعلا سال اول انواع دامن و فک کنم چند تا لباس واس بالاتنه که راحته یاد میدن اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7260 همین یعنی چیز دیگه ای یاد نمیدن چرا فقط سال اول کلا دامن یاد میدن اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
ateez مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 443 دهم ۷.۸مدل دامن یادتون میدن با ی مدل لباس و مانتو و شلواریازدهم دیه راه میوفتین میرین تو کار لباسای ... این واسه فنیه
غزلشم عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1700 این واسه فنیه اوم دیه من همینقد اطلاع دارم چون دهم رشتم این بود عوض کردم سختمونهولیمیرسیمبهجاییکهحقمونه.
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7260 اوم دیه من همینقد اطلاع دارم چون دهم رشتم این بود عوض کردم جسارتا چرت عوض کردی؟ اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
ateez مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 443 اوم دیه من همینقد اطلاع دارم چون دهم رشتم این بود عوض کردم منظورم واسه فنی اینو یاد میدن یا کاردانش ؟
غزلشم عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 1700 جسارتا چرت عوض کردی؟ اوسکل تاحالا دیدی؟اوسکل بودم😂😐گفدم مسخرس برم ریاضی ایندش خوبهرفتم دیدم نه بابا عه من پوخی در نمیادحالا میخام کنکور تخصصی ادبیات بدم برم حقوق بخونم😂😐 سختمونهولیمیرسیمبهجاییکهحقمونه.