2777
2789
متاسفانه به دلیل جکهای بی ادبی بعضیا که نمیخوام اسم ببرم که البته حدس میزنم همون کاربر تایید نشده بود این تاپیک حذف شد. من دوباره افتتاحش کردم. خواهش میکنم جکهاتون خیلی بی ادبی نباشه و در ضمن اسم قوم و گروه خاصی رو نیارید. وگرنه با اجازتون حذفش میکنم تا تاپیک بمونه. پس بعدا کسی دلخور نشه.

حیف جکهای قشنگی توش بود. کاش ذخیرشون کرده بودم. دوستانی که قبلا تو این تاپیک جک گذاشته بودن اگه تونستن دوباره همون جکها رو بذارن

توی دیونه خونه ,میخواستن دیونه ها رو تست کنن.میگن ادای سیب زمینی سرخ کرده در بیارین .همه شروع میکنن به لرزیدن و بالا پایین پریدن جز یکیشون.

میگن حتما این عاقل شده میرن ازش میپرسن :چرا تو تکون نمیخوری ؟

میگه اخه من اون سیب زمینی ام که ته ماهیتابه چسبیده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهاره جون من مطمئن بودم بالاخره حذف میشه... کسایی که نمیخوام اسمشونو ببرم دیگه داشتن شورشو در میاوردن...... بی ادبی هم حدی داره! این همه تاپیک بالا رفته بود؛ این آخریا هی حرفهای زشت میگفتن نه جک!
خیلی حیف شد عزیزم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوندی منم این پست رو پاک میکنم!
کلا اون بنده خدا هرجا میره تاپیک حذف میشه!ههههههههه
شما تبدیل به همان چیزی می شوید که بیشتر درباره آن فکر می کنید....
سلام تاپیک قبلی تون را من بیشتر وقتها میخونذم البته جدیدا که میگید حرفهای زشت مینوشتن نخوندم ولی واقعا تاپیکتون خیلی خوبه من گاهی با خوندن جکهاتون کلی حالم خوب میشد از بس میخندیدم مرسی بهاره جون که دوباره راه اندازی شد
برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
به یکی میگن یه موجود نام ببر ، میگه یخ ... ، میگن آخه یخ که موجود محسوب نمیشه ، میگه چرا من خودم صد بار دیدم نوشتند یخ موجود است

از یه کچل می پرسن اسم شامپوت چیه؟ می گه من شامپو لازم ندارم از شیشه پاک کن استفاده می کنم.

این جریان واقعی است : یکی از دوستان دکتر تعریف میکرد برای یه بنده خدائی شیاف تجویز کردم ، یارو رفت و یکهفته بعد اومد گفت آقای دکتر حالم خوب نشد بدتر هم شدم گفتم چرا ، گفت نمیدونم تا این کپسول ها که دادین را میخورم دلم آشوب میشه

نصیحت یه شوهر به زنش: هر وقت یه سوسک تو دستشویی دیدی با دمپایی فورا نکوب رو سرش…
بی توجه از بغلش رد شو… این کار از صدتا فحش براش بدتره

به مشنگه میگن اگه یه دختر بهت پا بده چی کار می کنی؟ میگه خوب میدمش به یه جانباز!

یارو داشت واسه دوستش تعریف میکرد: آره، چند وقت پیش داشتم توی جنگل می رفتم، که یک دفعه یک شیر وحشی بهم حمله کرد، منم نتونستم فرار کنم اونم منو گرفت و خورد
دوستش میگه: آخه چطوری میشه؟ تو که الان زنده ای و داری زندگی می کنی!!
یارو میگه: ای بابا، کدوم زندگی؟ تو هم به این میگی زندگی

یه پیرمرد چاخانه داشته خاطره تعریف میکرده، میگه: ما سال چهل و نه با دو نفر دعوامون شد، ‌البته سال چهل و نه که مثل الان نبود دو نفر خیلی بود

مشتری: این کت چنده؟
فروشنده: 100 هزار تومان
مشتری: وای! اون یکی چنده؟
فروشنده: وای وای!!

یه نفر یه سگ فلج داشته، هر وقت دزد میومده، سگه رو می گذاشته توی فرغون و دنبال دزده می‌دویده
برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
به غضنفر گفتند: بابات به رحمت ایزدی پیوست! گفت: رحمت ایزدی دیگه کیه؟!…… گفتند نه. منظورمون اینه که به دیار باقی شتافت…… گفت: منظورتون را نمی فهمم!!!….. گفتند: یعنی اینکه دار فانی را وداع گفت…… گفت:بازم نفهمیدم!……. گفتند:ای بابا…بابات رخت از این دنیا بربست……. بازم نفهمید!…… آخر سر عصبانی شدند و گفتند : ابله…بابای خرت! مرد……. گفت: خر ما که بابا نداشت!……خودش یکی بود

خدایا بالاتر از بهشت سراغ داری ؟؟؟؟ برای زیر پای پدرم میخواهم!!!!!!!!!!!!
ممنون بهاره عزیز و بامعرفتم .

یه روز به مرده می گن دوست دخترت می خواد ازت جدا شه . به دوست دخترش می گه اینو نمی خواستم بهت بگم ولی الان می گم . می دونی چیه :
من حامله ام !!!!!!!!!
اللهم صلی علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم و ارحمنا بحقهم
2810