2777
2789
عنوان

عکس العمل شوهراتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که همسرم همیشه میگه چه ارایشی کنم چه لباسی بهم میاد کلا خیلی نظر میده بعد هم میگه ببین چه سلیقه ای دارم هرچی میگم بهت میاد !منم که هی کیف میکنم...البته چون همسر من در هفته 2 یا 3 روز کار میکنه و بقیش خونست منم همیشه اونطوریم که خودش میگه و دوست داره
غزاله جون به خدا من کم نمی ذارم فوق العاده آدم کم توقعی ام بهترین ها رو برایاون می خوام حتی باور نمیکنی ما وقتی خونه فامیل من میریم وقتی میبینم هم صحبتی نداره از کنارشتکون نمی خورم که مهمونی خسته کننده براش بشه
روزین جون شما تحصیلاتت چقدره فکر میکنی از شوهرت پایین تری یا فکر میکنه اون سر تر از تو یا از تر ساز دست دادنش بیش از حد توجه بهش میکنی چرا عزیزم شما هم شخصیت خاص خودتو داری و خودتو دست کم نگیر چون شوهرت فکر میکنه جایی خبریه که تو براش می میری
به من هم اوائل خیلی توجه میکرد و هرکاری میکردم تعریف میکرد... و همه تغییراتمو میدید و میگفت

اما چند وقتیه سرش شلوغه و اصلا منو نمیبینه و همش مشغوله کاره .... گاهی اوقات میگم ولش کن توی پرس نزارمش اما بعضی مواقع هم احساس کمبود محبت میکنم...

ترجیح میدم بهش نگم چون نه گوش میکنه و هم اینکه میترسم بحثمون بشه...
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...
سارا جون عکسای کاربری رو داری؟؟

ما دوتائیم هاااااااااااااااااااااا ههههههههههههه
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...
2810