2777
2789
عنوان

لطفا بیان بگین چقد درامد دارین وچه مقدارش رو پس انداز میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 47 پست
اقا من 500 حقوقمه خخخخخخخخخخخخخخخ ااااااااااااا خنده نداره کهههههههههههههه ماهی100 از این وام خونگیا میدم 150 کلاس زبانمه فوقش 50 خرج کنم بقیه اش پس اندارمه بله یه همیچن ادمه قانعی هستم من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با اینکه شاغلم و خدارو شکر همسرم خوبه و درامدمونم خوب،یک بار که اوایل ازدواج الکی قهر کردیم،تازه به این فکر افتادم که اگه خدای نکرده تنها باشم و هرچی به شوهرم ربط داشته رو ازم بگیرن باید چکار کنم؟ بهمین دلیل شروع به پس انداز جداگانه (غیر از پس انداز خانوادگی ) کردم.حس خوبی به آدم میده.خوب چون الان دخل و خرجمون با همه...این خیلی به نفعم شده.مثلا یه بار هشتصد تومن تو پاکت گذاشتم دادم دست بابام که اومد خونه مون بده به ما.وکلی پیش همسرم سربلند شدم.چون در وسع خانوادم نبود...خودمونم اعتقاد داریم بدون پس انداز نمیشه زندگی اروم و با خیال راحتی داشت...من خیلی صرفه جو و خودکفام.مثلا ملت کلی پول آرایشگاه میدن من کارامو خودم می کنم.برا دخترمم لباس میدوزم.یا یکوقت شوهرم بهم برایه کار پول میده من اونو با ارزونترین طریق انجام میدم و بقیه اشو پس انداز می کنم.اگه بمیرم هم اموالم به بچه ام و خودش میرسه..در حقیقت به نفع همه است.صرفه جویی و قناعت خیلی بدرد بخوره.
ONLY. GOD.
سه ملیون و صد درامد داریم ۴۰۰ اجاره یک ملیونو سیصد قسط ۵۰۰ پس انداز مابقی رو هم میوفتیم توش
از صدای گذر آب بود که من فهمیدم؛ تندتر از آب روان عمر روان می گذرد... زندگی را نفسی ارزش غم نیست,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست...!!!
راست میگی مامالیلا جون.کیفش زیاده.من یه وقتایی که با شوهرم قرار گذاشتیم مثلا یه کالای صد تومنی بخرم برا خودم و من از صدو بیست تومنیش خوشم میاد بیست تومنشو از خودم میدم و عوضش راضی ام.
ONLY. GOD.
هر کی بگه چقدر خرج می کنه در ماه و اینکه بچه دارن یانه ؟ واینکه کدوم شهر هستنند چون ممکنه درامد یکی زیاد باشه ولی همش پای کرایه خونه و قسط بره...... ما با یک بچه 1 ساله ماهی 1200 تا 1300 خرج می کنیم می خوام بدونم بقیه چه جورین آخه من فکر می کنم خیلی ساده زندگی می کنیم ...
سایت نی نی کوپول ( فروشگاه بزرگ سیسمونی نوزاد و وسایل کودک ) http://www.ninicopol.ir/index.php
سلام رها جون خوش اومدی بچه به نظر من قسط هم جزی از پس انداز حساب میشه من با نظر رها جون موافق هستم ما ساکن خرم اباد هستیم یه پسر چهار ساله دارم مستاجر هستیم ولی رهن کردیم از خرید لباس برای خودم وشوهرم سعی میکنم تا جای ممکن فاکتور بگیرم مثلا سالی دو تا سه تا مانتو میخرم اونم از حراجی اهل لباس مجلسی خریدن هم نیستم ارایشگاه هم دو ماهی یه بارمیرم کلا من لباس هام رو از حراجی میخرم شوهرم هم خیلی کم خرید میکنه ولی برای پسرم خب کم نمیزاریم خوردو خوراک از همه بیشتر میشه
خدایا دلگرمیم وتنها تکیه گاهم هستی