2777
2789
عنوان

هنر شوهر و مادر شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل جان ب قول خودت خط موازی بهم نمی رسیم خدارو شکر شعور ندارن ک از دیشب فقط دارم ازدستشون حرص میخورم آخه آدم انقد بدذات وعقده ای ونفههههممممممم ای خدااااااا چکار کنم راهکار لطفاااااا
یاد باد آنکه زما وقت سفر یاد نکرد. به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد
مامان دخملای عزیز همه ی مردا دوست دارن به پدر مادرشون رسیدگی کنن اگه بهت بگم شوهر من حتی گوشت و مرغ خونه ی مادرش رو میخره با وجود داشتن چند برادر بزرگتر از خودش میبینی مردا ماماناشون رو دوستدارن نباید انتظار داشته باشی همه ی محبتش رو به تو بده
عسل مامان من ده ساله از صبح تا شب دارم تلاش میکنم کار میکنم درس میخونم برای پیشرفت شوهرم برنامه ریزی میکنم به درس بچه هام میرسم اما خانما فقط شوهر و میفرستن سر کار بیخیال بچه و زندگی میرن خونه مادرشون دور هم تفریح و نقشه کشی حالا که ما به جایی رسیدیم و باز هم تلاش میکنیم با ما شدن کارد و پنیر باور کنید حتی جرات یه تولد کوچولو رو ندارم میترسمابرو ریزی شه
همین که پسرم رو به مدرسه میفرستم میبینم دلم براش تنگ شده
نی نی دوز از قدیم گفتن دوری دوستی اگه راهی نداری مجبوری تو 1 ساختمون با اون زندگی کنی همیشه فکر کن مادر خودته اگه شوهرتو دوست داری مثبت بیاندیش این کار جواب میده یه وقتایی پیش میاد ما حوصله مادر خودمونم نداریم یا بحث میکنیم باهاشون ولی این کدورتاای کوچیک توی هر خونه ای با مادر خود آدم هست پس اگه قبول کنی مامی شو مامان شمام هست راحتر با این کار کنار میای بچه ها من نی نیم 4ماشه داره گریه میکنه تا ساعت 5 میام کمکی خواستین در خدمتم
خدایا تو پشت و پناه فرشته کوچولوم همیشه باش الهی آمین
تجربه به من ثابت کرده اگر من روی حرفم پافشاری کنم شوشو هم همین کارو میکنه ولی وقتی بهش میگم تو درست میگی اونم میگه نه حق با توئه مامان شوشو هم هر چی گفت میگم باشه اما....
دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
عسل شوهر من م خوهر برادر بزرگتر از خودشداره اما این همه کارست خونه ماتا اونا ٤٠ دقیقه ست ولی زنگ میزنن باید بره بیارشون باید ببرشون تازه مامان بزرگشو بره بیاره ببره خونه خالش داییش عموش چمیدونم هر کاری که اونا میخان شوهر منم اونارو حمایت میکنه در ضمن من احترام میزارم ولی دریغ از احترام دیدن
یاد باد آنکه زما وقت سفر یاد نکرد. به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد
مرضی جون اصلا قضیه دیدن نیست قضیه مسولیت مرد در قبال خانواده ای که قبول کرده تو هر شرایطی حفظش کنه نه این که با چند کلک زنانه و پشت چشم نازک کردن یه طرف عدالت رو زیر پا بذاره
همین که پسرم رو به مدرسه میفرستم میبینم دلم براش تنگ شده
مامان دخمل جون همین که بقیه رو شوهر شما حساب میکنن و اون رو فردی قدر شناس میدونن باید بهش افتخار کنی چرا از بچه های دیگشون نمیخوان مطمن باش همه این خوبی ها رو از چشم تو هم میبینن اما به روت نمیارن