2777
2789
عنوان

هنر شوهر و مادر شوهر داری

2404 بازدید | 68 پست
سلام دوستان گل خودم من این تایپیک راه انداختم،که بر عکس همگان که میگن وااای از دست این شوهر،وااااای از دسته این مادرشوهرم چه کنم!!!!!! راهکارایی به هم بدیم تا در کنار همدیگر با عشق زندگی کنیم من به خیلی ها در این مورد کمک کردم و اونها هم الان خیلی خوشبخت تر از قبل دارن زندگی میکنن تصمیم گرفتم به جزء دوست و فامیلم این تایپیک اینجا بزارم تا این رفتارا همگانی بشه
خدایا تو پشت و پناه فرشته کوچولوم همیشه باش الهی آمین
خب بگو چه راهکارهایی دادی که خوشبخت تر از قبل شدن؟؟؟
از آدمها بت نسازید!! این خیا.نت است... هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی می شوند که خدایی کردن نمی دانند و شما در آخر می شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم... بهت تبریک میگم برای نیت خوبت.. ولی به نظر من و با تجربه ای که دارم حتی اگه من همه این راهکار ها رو بلد باشم و عملی کنم بازم تو یه رابطه همه چیز دو طرفه است.. و یک طرفه به هیچ جا نمیرسی.. کاری که سالها دارم میکنم و تلاش و رنج بیهوده میبرم
دیگران را ببخشید .. نه اینکه آنها سزاوار بخشایشند.. بلکه شما لایق آرامشید!!!
با رودگونه موافقم. همیشه میگن از محبت خارها گل میشود یا اینکه اگه دوست داری کسی اون جور که دوست داری باهات برخورد کنن تو هم همونجوری باهاش باش تا یاد بگیره. ولی من 6ساله ازدواج کردم و همه کارها رو برای صمیمیت بیشتر با شوهرم انجام دادم.هرجوری که دوست داشتم باهام برخورد کنه باهاش برخورد کردم دقیقا نتیجه عکس داده.طوری که الان بعد 6سال بی خیال همه چیز شدم.
مهـم نیست چه رنگـی باشـی ، خوش که باشـی ، پـنـجه ی آفتـابـی ...
بعضی ادم ها هستن که ادم تو خیابون میبیندشون مث همونایی که تو باغ وحش کنار تابلوی"به حیوانات غذا ندهید" به میمونا پفک میدن اینجور آدمها هرجایی که باشن نفهم تشریف دارن! حالا از بد شانسی بعضی هاشون هم با ما فامیل میشن!
بعضی ها اینقدر قشنگ دروغ میگن،آدم حیفش میاد باور نکنه!