2777
2789
عنوان

قبول سفارش بافت عروسک های بافتنی

357 بازدید | 2 پست
سلام اینا کار مادرم هست با دست میبافه وقیمتاش خیلی منسب تر از بیرون هست قابل شست و شو و پشم شیشه هست داخلش برای سفارش به این شماره مسیج بزنید 09191400953 اگه وایبر هم دارین میتونین از اون طریق سوال فرمایید بزرگا 35 سانتی هستن 35000 پسر کوچکتر 25 سانتی 25000 دختر 20000 ولی اگه کسی همشو با هم بخواد 110000 آپلود عکس
دیشب اینترنتم قطع شد رفتم یه ذره با خانواده نشستم،باهاشون آشنا شدم به نظر آدماى خوبى میان ... [smiley]s/sm01.gif[/smiley]
مهدیس جان عروسکهایی که مامانتون زحمتشو کشیدن دستم خواهرم رسید گفت خیلی خوشگلن و محکم ممنون دستشون درد نکنه خودم هنوز ندیدمش ولی عکسشو برام فرستاد
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.