2777
2789
عنوان

دوقلوی اینه ای تو فامیل داشتین ؟

475 بازدید | 14 پست

امروز داشتم جوراب پایکی از چهارقلوها میکردم دیدم رو قوزک پا چپش یه خال قهوه ای داره خواهرشم روپای راستش دقیقا یه خال همون شکلی داره میگم نکنه از اونان که ظاهرشون مث همه ولی رفتارها و کاراشون کاملا برعکس همه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداشام

باهمم مریض میشن با هم گشنه میشن 

همه چی عین همه اخلاقاشونم تقریبا عین هم.

فقط متاسفانه دانشگاه دوتا جای مختلف قبول شدن خیلی براشون سخته ازین لحاظ اذیتن

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...

ای جان خدا حفظشون کنه 

ما دوقلو داریم تو فامیل ولی غیر همسان 

الان ۱۴ سالشونه ولی نه از نظر قیافه و نه از نظر قد قامت هم شلیه هم نیستن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
یه بار گذاشتم ولی دیگه اجازه نمیدن میگم چشم میخورن راضی نیستیم ولی شاید قایمکی گذاشتم خخ

اگه گذاشتی ممم لایک کن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
وای چهارقلو    چندتا دختر چندتا پسر؟ 🤔

سه تا دختر نسترن نیکا نازگل ویه پسر محمدمتین که اگه بگی محمد یا بگی متین عصبی میشن باید کامل بگی محمــــد متــــین

سه تا دختر نسترن نیکا نازگل ویه پسر محمدمتین که اگه بگی محمد یا بگی متین عصبی میشن باید کامل بگی محم ...

اوخی خدا جونم.با ی تیر چهار هدف😆😆😆

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤