2777
2789
عنوان

خانم هایی که شاغلند و یا قبلا شاغل بودن بیان تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 55 پست
اگر میتونی اول یک سال مرخصی بدون حقوق بگیر ببین چه جوریه.میتونی با تو خونه موندن کنار بیای یا نه.به هر حالی یک ازمایش هست دیگه.اگر بعد از یک سال دیدی راضی هستی اون موقع استعفا بده
دارای یک همسر تمام عیار :))))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حاضرم کمتر خرج کنم و سختی رو تحمل کنم اما شاغل نباشم
به نظر من بده
زن باید به زنانگی و مادریش برسه وقتی که کار کنی همیشه خسته ای
بیچاره گل فروش دوره گرد چون تنها کسی است که وقتی با گل وارد خانه می شود همه غمگین میشوند..
مامان آرمان گل کار شما چطور بود ؟ دولتی یا خصوصی ؟ حقوقش چطور؟

ببخشید اینا رو واسه این می پرسم چون بعضی ها بهم میگن هیچ کس این اداره دولتی و حقوق و مزایا رو ول نمیکنه بره تو خونه بشینه بچه داری کنه. این حرفهاشون مثل پتک روی سرمه.

از اون ور مامانم هی بهم میگه خودت رو پیر میکنی. داغون شدی. به بچه ات نمیرسی که چی. وظیفه تو نیست که کار کنی . اونم از صبح تا غروب.
البته خودم هم خیلی خسته شدم. دلم میخواست اونقدر از لحاظ مالی تامین بودم که بابت آینده دخترم نگرانی نداشتم و اون وقت همه چیز رو به آینده و خواست خدا می سپردم.
باخیال راحت استعفا میدادم و چند سال بعد با پول خودمون یه کاری واسه خودم جور میکردم.
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی می‌ارزی . و می‌آموزی و می‌آموزی با هر خداحافظی یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی...
بنظر من کار کردن فقط برا پولش نیست حوصلهمون سر میره تو خونه البته من فرهنگیم.شرایطم با شما فرق میکنه.فعلا مرخصی زایمانم تنها دغدغم بچه هام هستند
گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد
که سکوت می کند
تا بارها بگویی:
"خدای من"
من حقوقم با توجه به اضافه کاریم تغییر میکنه. اما کمتر از 1 میلیون نیست. یعنی همیشه بالای این مبلغ هست.

دقیقا من سالهاست که به خودم نمیرسم. همیشه افسرده و خسته ام. میگم خدا پدر محمود جون رو بیامرزه. اون زمان که ساعت کاری زیاد بود از 6 صبح میرفتم بیرون و دقیقا 6 عصر میومدم خونه. زمستونها میشد از تاریکی تا تاریکی. حالم از خودم بهم میخورد. سال اول عروسیم که یادم میفته میگم الان دارم پادشاهی میکنم. الان ساعت 7 میرم تا 2:30 اما بازم خسته میشم.
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی می‌ارزی . و می‌آموزی و می‌آموزی با هر خداحافظی یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی...
مریمی جون خرج خانواده شوشو به تو چه ربطی داره؟
مامی سپهر جون منم گاهی همینطور فکر میکنم. اما میگم خیلی توی تصمیم گیری مرددم. چون روزهای سخت تری رو کار کردم الان چون ساعت کاری کمتره تردید دارم.