2777
2789
عنوان

خانم هایی که شاغلند و یا قبلا شاغل بودن بیان تو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه خودت میدونی. اما اونم پیشنهادش اینه که اگه دولت جدید ساعات کاری ادارات رو به قبل برگردوند دیگه نرو. چون به نظر اونم زیاده. اما الان میگه بری بهتره. اما آخرش میگه خودت باید تصمیم بگیری.

طبق قانون ساعت کاری باید تا ساعت 4 باشه که 44 ساعت در هفته پر بشه. تا من بیام خونه میشه 5 . ا ون موقع که دیگه هم خودم و هم شوشو مطمئنیم که اشتباهه سرکار رفتن من. اما الان...
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی می‌ارزی . و می‌آموزی و می‌آموزی با هر خداحافظی یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی...
شوهرم میگه خودت میدونی. اما اونم پیشنهادش اینه که اگه دولت جدید ساعات کاری ادارات رو به قبل برگردوند دیگه نرو. چون به نظر اونم زیاده. اما الان میگه بری بهتره. اما آخرش میگه خودت باید تصمیم بگیری.

طبق قانون ساعت کاری باید تا ساعت 4 باشه که 44 ساعت در هفته پر بشه. تا من بیام خونه میشه 5 . ا ون موقع که دیگه هم خودم و هم شوشو مطمئنیم که اشتباهه سرکار رفتن من. اما الان...
دخترم کم کم تفاوت ظریف میان نگه داشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را یاد خواهی گرفت . اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر. و شکستهایت را خواهی پذیرفت .سرت را بالا خواهی گرفت با چشمهای باز با ظرافتی زنانه و نه اندوهی کودکانه . کم کم یاد میگیری که حتی نور خورشید میسوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری و یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی،که محکم هستی،که خیلی می‌ارزی . و می‌آموزی و می‌آموزی با هر خداحافظی یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی...
منم هشت سال کار کردم یکسالی هست که استعفا دادم و به خودم میرسم چون امسال تصمیم دارم باردار بشم حاضرم کمتر بخورم کمتر بپوشم کمتر خرج کنم اما سرکار نرم واقعا کار کردن اونم در جامعه ما برای زن خیلی سخته مخصوصا کسانی که همزمان بخوان هم به خودشون برسن هم به زندگی هم به شوهر هم به بچه وهمه چی رو در حد عالی به همسر و فرزند ارائه بدن واقعا آدم پیر میشه الان متوجه نمیشی چندسال که بگذره یکباره میری جلوی آیینه میبینی ای دریغ ...
کلید موفقیت را نمیدانم ,
اما کلید شکست این است که سعی کنیم همه را راضی نگه داریم.
بنظر من اگه خانمها هم میخوان کار کنند باید ساعت کاریشون هشت صبح باشه تا دو بعدازظهر حقوقش هم زیاد باشه مزایا هم داشته باشه مرخصی هم زیاد داشته باشه بیمه هم باشه ناهار هم بدن سرویس هم داشته باشه یا نزدیک خونه باشه بقول همسرم ماشاا... چه خوش اشتها هم هستی
کلید موفقیت را نمیدانم ,
طناز جان منم کار فرهنگی رو خیلی دوست دارم واقعا معلمی برای خانمها خیلی خوبه دقیقا بخاطر همون دلایلی که گفتی
کلید موفقیت را نمیدانم ,
نرگس جان برات یه ایمیل فرستادم اگه برات امکان داره جوابم رو بده. ممنونم عزیزم
طناز جان این تاپیکت رو خوندم راستی درخواستت هم دیدم .منم مثل تو ام انرژیم کمه اصلا حتا روزعروسیم بعد از باغ و اتلیه انقد خسته بود م حال نداشتم برم سالن رنگ از صورتم میپره انگار اهن خونمون کمه .........
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )

سلام عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی منم شوهرم بعد عمل تحرکش اسپرمش خوب نشده.چند تا سوال ازت دارم

میشه برای نی نی دار شدنم صلوات بفرستی،خدایا یعنی من لیاقت مادر شدنو ندارم🥹😭