2777
2789
مرسی عزیان از تبریکاتتون ما دوبار برای امیرعلی تولد گرفتیم یه بار مفصل یه بار هم سه نفری خودمونی از بس ذوق تولد یک سالگیه پسرم رو دارم ههههههههههههههههه
مامان هانا جون اگه میشد حتما برات کیک درست میکردم و میفرستادم تعریف از خود نباشه عاشق آشپزی و شیرینی پزی هستم و خدا رو شکر نتیجه هم همیشه خوب بوده تقریبا همیشه جایی دعوت میشیم خودم کیک یا شیرینی درست میکنم و برای دیگران هدیه میبریم
عاشقتم خدایا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی فانوس عزیز واقعا کاش کی میشد . من خیلی وقته که دیگه دل و دماق کیک و شیرینی درست کردنو ندارم .با اینکه خیلی هم اشپزی دوست دارم اما از بس خودمو شوشو افتادیم تو خط رژیم و این جور چیزا فکر میکنم اگه درست هم کنم همش میمونه!
راستی من کیک خونگی که میبینم یاد تولد بچگیهام میافتم که مامانم یه کیک بزرگ میپخت و ماهم بچه تموم همسایه ها رو دعوت میکردیم و انقدر بهمون خوش میگذشت که نگو. واسه خودش دورانی بودااااااا!!!
سلام دوستای گلم
هانا جون و امیرعلی جون تولدتون مبارک دوستون داریم بوس ( ماشالله به مامانای هنرمندتون )

مامان هانا جون و مامان امیرعلی عزیز مرسی از محبتتون چشاتون قشنگ میبینه

واما رومینا جون چیییییییییییی کار کردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته گل پسرمون در هر دو حالت ناز و خواستنیه ماشالله به این ژست مردونه اش _ خیلی خوشمان میاید _ ببوسش
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن
راستی رومینا معلومه پارسا پسرم خیلی فهمیده استا که اونهمه چیزای رنگاوارنگ جلوشه و دست به چیزی نمیزنه
اگه هانا بود طومار همه چیو میپیچید به هم.ما از دست این دختر هیچ چی نمیتونیم ور میز بداریم .همه چی رو هواست!!!!!!!!!!!!!
به به چقدر عکس های خوشگل و خوشمزه اینجا هست اول آقا پارسای گل با موهای خوشگل مبارک موهاش باشه رومینا جون
دوم امیر حسین ناز قربون هندونه خوردنش بشم من. و سوم گلدون پر گل ماشالله به این گل خوشگل هانا جون خیلی عکس قشنگیه مامان پیشی جون من هم هوس کردم برم یک عکس اینجوری بدم از هستی بگیرن.
رومینا جون اینجایی که ما هستیم (مالزی )یه مرکز خریدی داره به اسم اوتاما یه روز که اونجا بودیم و خیلی تصادفی از جلوی این عکاسی رد میشدیم من یهو توجهم به مونیتورشون جلب شد و به نظرم همه عکسایی که از بچه ها گرفته بودند خیلی جالب و خلاقانه اومد رفتیم تو و همونروز کلی عکس از هانا گرقته شد !ما هم همش میترسیدیم که حالا یه موقع اخرش نگن مثلا هر شات فلان قدر، بدبخت شیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی خوب کلی لباسا و فیگورای مختلف داشتن که واسه من خیلی جالب بود مثلا یکی از عکساش این مدلی بود که یه قابلمه استیل خوشگل اورد و هاناروباکلی سبزیجات رنگاوارنگ توش گذاشت وشروع کرد پشت سر هم کلیک کردن!جالب اینجا بود که دخملی خانوم انقدر همه چیو میکنه تو دهنش که از اونهمه شات فقط یکی دوتاش به درد خورد .
یه چیزی که خیلی دوست داشتم این بود که اصلا عکسا روتوش نشده بود قیافه هانا تو عکسا دقیقا خودش بود و اصلا با فتوشاب وکامپیوتر روی عکسا کار نشده بود .
2810