2777
2789
خانمی جون ممنونم از لطفت سرمای خیلی بدی خوردم واقعا با وجود یه بچه شیطون که همش از سر و کول آدم بالا میره استراحت نمیشه کرد و دوره بیماری بیشتر میشه فقط شانس آوردم شوهرم سه روز تعطیل بود اگرنه حالا حالاها باید درگیر مریضی بودم امیدوارم خدا همه پدر و مادر و همه بچه ها رو حفظ کنه
راستی هستی جون واقعا ناز شده حتما حتما اسفند براش دود کن چشم نخوره دخترمون
عاشقتم خدایا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا واقعا هم چی عالییییییییه دستت درد نکنه
فانوس عزیز خدا رو شکر که بهتری واقعا همه چی خیلی خوب وعالیه دست همه مامانای مهربون وخستگی ناپذیر درد نکنه و.....

خانومی مردم از خنده وذوق! واقعا عکسای هستی محشره ...قوربونش برم با اون قیافه اشرافی و ملوسش اخهههه خدااااااااااا من چیکار کنم از دست شماااااا!
وایییییییییی خدا بچه ها کارتون حرف نداشت ، به همه خسته نباشید میگم ، واقعا کیف کردم ، روی همه ی این نی نی هارو میبیوسم راستی اون عکس هستی با لباس قجری خیلییییییییی بامزه بود قربونش برم چقدر ناز شده .
رومینا خیلی کیکش با مزه بود چطوری اون پولا رو لای کیک جاسازی کرده بودن؟خیلی ایده جالبی هستش پارسارو هم که دیگه نگو ...فقط حیف که عکسش یه خورده تاره .میدونی میخوام یه چیزی بگم .میخوام بگم حیفه .تا این لباسش واسش کوچیک نشده ببرش اتلیه چند تا عکس خوب یادگاری ازش بگیر چون تو این لباس خیلی بامزه میشه.
مرسی پیشی جون از نظر قشنگت ، اتفاقا یک روز قبل از تولدش بردم آتلیه و ازش عکس انداختم و بیستم آذر عکس هاش حاظر میشه ، ولی حیففففففففف اصل همون روز تولد بود که اینجوری شد ، نمیدونم دوربینش دیجیتال که سونی سایبرشات هم بود مثلا چرا اینجوری شد!!؟؟ راستی قنادی مروارید ها و یکمی سکه گذاشته بود مابقیش رو بابای خودم گذاشت تو کیک.
رومینا خیلی خوبه که اینکارو کردی .منکه فکر میکنم این دوربینای دیجیتال ماها رو تنبل کرده برای چاپ عکس ودرست کردن البوم! ما کلی عکس از هانا داریم وهمش تو کامپیوتره ولی اون دوربینای فیلمی که حتما باید میدادی واسه چاپ وتا حاضر شدن عکسا باید صبر میکردی وبا اشتیاق دونه دونه عکسا رو نگاه میکردی خیلی حس وحال قشنگی داشت.حتی اگه بعی عکسا خوب نمیافتادن.ولی بازم من اونجوری بیشتر دوست داشتم انگار که ارزش عکس اون موقع ها بیشتر بود.