2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومی جان میدونی کلوپ تولد فرشته های آذر و دی چرا نیست؟؟ راستی شما موافقین بجز این تولد خانوادگیها یه تولد دسته جمعی بیرون هم برا نی نی ها بگیریم مقل بچه های مهر و آبان که گرفتن.
مامان تارا جون تولد دخمل خوشگلتون مبارک فقط چرا اینقدر عکسا رو کوچیک اپلود کردین؟
و خانومی واقعا دستت درد نکنه همه چی خیلی عالی شده .میدونی خیلی از طرح ریسه ها خوشم اومد مخصوصا اونی که تو تاریکیه! خیلی ایده بامزه ایه. و یکی هم اون عکس هستی که با چه نگاهی داره به شمع نگاه میکنه خیلیی عالیه . میگم یه چیز با مزه داشتم فکر میکردم این تولد گرفتنم مثل زایمان میمونه ها شمه وضع حمل کردین راحت شدین ولی مال من مونده!واسم دعا کنین زایمان راحتی داشته باشم!!!
خانمی دستت درد نکنه خسته نباشی همه چی خیلی عالی بود..... مامان تارا تفلد شما هم خیلی عالی بود ولی به قول مامان پیشی عکس ها رو خیلی کوچیک آپلود کردی...... منم عکس های تولد کوثرو گذاشتم تو کلوپ تولد فرشته های آذر و دی ..... مامان تارا اونجایی که دنبالش می گردی این آدرسشه... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=53649&PageNumber=20 منم عکس ها رو گذاشتم اینجا مامان پیشی ایشالله تولد هانای گل هم به خوبی برگزار می شه..
وااااای بچه ها تولد همه مبارککککک خیلی خوب بود

عکسای تولد تارا جونو دیده بودم عالی بود ولی تولد هستی گل رو الان دیدم . خانومی دستتت درد نکنه همه چی عالی بود .

منم عکسای تولد رایان رو اوردم و الان براتون می زارم

این عکسش که مهمونا روش یادگاری براش می نوشتن و میز گیفت ها

آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز

این پاکت گیفت هاس که توش لیوان با همین عکس رو پاکت به مهمونا می دادیم که فعلا از لیوانش عکس ندارم

اینم نی نی های مهمون کفشدوزکی