2777
2789
سلام رومینا جون. ماشالله به این آقا پارسای گل با موهای فرفریش. هستی ما که هنوز موی چندانی نداره. راستی وبلاگتون رو دیدم خیلی دلم می خواست که من هم تو قرار مامانهای آذر ماهی بودم اما خوب حتما قسمت نبوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااااااای یه عالمه عکسای خوشگل
هستی جون پارسا جون امیرعلی جون که ماشالله هزار ماشالله چقدر بزرگ شده خیلی وقت بود ندیده بودمش
روی ماهتونو میبوسم
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن
سنا جون امیر حسین جون هم هزار ماشا الله خیلی بزگ شده همین طور هستی خانم ماشا الله خانمی شده برا خودش خدا همه بچه ها رو زیر سایه خودش و آقا امام زمان حفظ کنه( ان شا الله)
این عکس رو هم هفته پیش رودخانه کردان واقع در برغان کرج انداختیم

آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز
عاشقتم خدایا
سلام خانمی جان پسرم شیطون شده وخیلی کنجکاو همه زندگیم از دست این پسر ترکیده چیزی نمونده که از دست امیرعلی در امان مونده باشه راستی هستی خیلی شبیه شماست معلومه خیلی آروم و سر به زیر ماشا الله خدا براتون حفظش کنه من آرزومه امیر علی آروم بشینه تا من یه عکس درست و حسابی ازش بگیرم
عاشقتم خدایا
وای دلم ضعف رفت چه عکسی چه قدر شیک و تمیز عین آیینه میمونه البته بیشتر واسه خاطر امیرعلی جونه که عکس اینقدر خوشگل شده مامانیش حتماً اسفند دود کن واسه گل پسرمون منم دلم خواست الهی خاله قربون ژست خوشگلش بره راستی مدل دوربینت چیه عزیزم؟
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن