2777
2789
خدا هیچ وقت فرق نمیذارهخدا رو چقدر یاد میکنی در طول روزدیدی یه ادمی های هستن مدام تلاش میکنن ولی نمی ...

اونایی ک هر چی تلاش میکنن ب هیچ میرسن گناهشون چیه

مگ خدا نگفته از تو حرکت از من برکت ؟

ولی دیدم خدا هوای بنده هایی رو داشته ک تلاش کمتر اما خیلی راحت رسیدن

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اونایی ک هر چی تلاش میکنن ب هیچ میرسن گناهشون چیهمگ خدا نگفته از تو حرکت از من برکت ؟ولی دیدم خدا هو ...

عزیزم گاهی نرسیدن به چیزی جزئی از مصلحت ماهاست

ولی گاهی مشکل از خود ماست

ما فقط زمان سختی  خدا رو یاد میکنیم

خدا میگه حرکت کن برکت میدم اما حرکت تو درسته؟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گاهی نرسیدن به چیزی جزئی از مصلحت ماهاستولی گاهی مشکل از خود ماستما فقط زمان سختی خدا رو یاد ...

بخدااا  درسته حرکتم درسته

کسب مهارت اصلا جیز اشتباهی نیست

درس خوندن همینطور 

اما هر جا میرم کار پیدا نمیشهههه 

اما دخترخالم  با همین رزومه ام ، ۳ هفته فقط دنبال کار گشت من ۷ ماهه میگردم و هیچ 

این فقط ی مورده 

موردی دیگم بوده ک من کلییی  تلاش کردم ولی تهش نرسیدم و ب چیزی رسیدم ک اگ شب و روز میخوابیدم بدستش می آوردم

نمیدونم چرا تو تمام موارد  زندگیم این اتفاق میفته 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

عزیزم گاهی نرسیدن به چیزی جزئی از مصلحت ماهاستولی گاهی مشکل از خود ماستما فقط زمان سختی خدا رو یاد ...

خستم از این همه تلاش و شب نخابی  و نرسیدن

بخدااا درسته حرکتم درستهکسب مهارت اصلا جیز اشتباهی نیستدرس خوندن همینطور اما هر جا میرم کار پیدا ن ...

ببین یکی هست هنر داره

یکی هست بی هنره ولی اونی که هنر نداره موفق تره چرا چون دست خداست

هو رزاق

چون با خدا رفیق نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

ببین یکی هست هنر دارهیکی هست بی هنره ولی اونی که هنر نداره موفق تره چرا چون دست خداستهو رزاقچون با خ ...

من با خدا رفیق نیستم ؟ یا اون ؟

الان تکلیف تلاش های من چی میشه چون خدا نمیخواد نرسم ؟ حتما باید فقیر بمونم حتی زندگی نرمال نداشته باشم ؟ زندگی در سطح پولدارانه بماند

من با خدا رفیق نیستم ؟ یا اون ؟الان تکلیف تلاش های من چی میشه چون خدا نمیخواد نرسم ؟ حتما باید فقیر ...

عزیزم خدا مطمئن باش بهترشو بهت میده 

یکم به مسیرت نگاه  کن شاید دلیلی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خدا مطمئن باش بهترشو بهت میده یکم به مسیرت نگاه کن شاید دلیلی باشه

فقط همون شانسه

وگرنه من هر چی میبینم زحمت من بیشتره حتی خودشونم میگن