2777
2789
سلام.
خواهشا این امکان جدید که وقتی با موس روی موضوع عنوان میریم، و نوشته شده توسط کی و تو چه تاریخی رو نشون میده، رو وردارید. این نوشته نمیزاره موضوع رو کامل بخونیم که موضوع چی هست!!!!!!!!!!!!!!!
نی نی یار عزیز چرا سایت با ما این کارو میکنه؟ مشکل پست گذاشتن تو کلوبا با گوشی کم بود
با اینکه رمز و نام کاربریم ذخیره س و 5 ماهه همین جوری میام
از امروز 50 بار که اومدم سایت هر 50 بار مجبور شدم نام کاربری و رمزو تایید کنم و وارد بشم
یه کاری میکنید هممون بریم یه سایت دیگه عضو بشیم تا با خیال راحت با هم باشیم
یه روز خوب میاد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نی نی یار جون می خواستم ببینم چه جوری می تونم تاپیکهایی رو که هر روز می بینم رو راحت ببینم مثل وایبر و لاین آخه سختمه هی هردم برم اینترنت و صفحه مورد علاقمو دانلود کنم بعد وارد شم؟
اگر انسانی انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود،در نتیجه اجازه نداریم حتی تو ذهنمون کسی را قضاوت کنیم شاید اگه ماهم جای اون بودیم همون کار رو انجام میدادیم
مثلا می خوام هروز وارد همین تاپیک مشکلات فنی بشم .باید برم اینترنت و این تاپیک رو دانلود کنم چکار کنم که این تاپیک مثلا تو وایبر باشه و هروقت خواستم بروز رسانیش کنم؟
اگر انسانی انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود،در نتیجه اجازه نداریم حتی تو ذهنمون کسی را قضاوت کنیم شاید اگه ماهم جای اون بودیم همون کار رو انجام میدادیم
بچه ها من بالاخره تونستم ثبت نام کنم . بعد از کلی ایمیل ساختن و ثبت نام ناموفق فهمیدم که هر دفعه که ایمیل جدید میسازید باید شماره تلفن جدید رو هم بدی. با شماره قبلی که ثبت نام کردی نمیشه. راستی از انترنت اکسپلورر برا ثبت نام استفاده کنید
2810