2777
2789
عنوان

نی نی سایت در چهارمین نمایشگاه مادر و نوزاد و کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 25111 بازدید | 187 پست
عزیزم 5 شنبه ها روزنامه همشهری را بگیر قسمتی که با نیازمندی ها میدن تو اون را نگاه کن خیلی ها سیسمونی دست دوم میفروشن ببین کدامش به دردت میخوره عزیزم 5 شنبه ها روزنامه همشری را بگیر قسمتی که با نیازمندی ها میدن تو اون را نگاه کن خیلی ها سیسمونی دست دوم میفروشن ببین کدامش به دردت میخوره
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

hiiiigar tala جون از توی همین نی نی سایتم میتونی سیسمونی دست دوم پیدا کنی
دوست جونا میتونید منو توی لاین و تلگرام ادد کنید و توی گروهم عضو بشید. 09369725262 از فروشگاه پارسه هم دیدن کنید http://parsehshop.ebaba.ir/
منم امروز رفتم نمایشگاه. نمایشگاه خوبی بود. اما بیشتر واسه کسایی که اولا سیسمونی میخوان بخرن و دوما توان مالی خوبی رو دارن. چون همه سیسمونی ها از برندهای معروفن و طبیعتا قیمتاشون بالاست.
پوشک بچه هم مارک خارجی داشت. اونو هم نخریدم، ترجیح میدم همون پوشک ایرانی رو بخرم.
اما از غرفه اونت شیشه شیر گرفتم که با بیرون 9-10 تومن اختلاف قیمت داشت و ارزون تر از بیرون بود.
غرفه های لباس هم داشت (از مارک های ایرانی غنچه یادمه که بود). اما چون نمایشگاه شلوغ بود و من باردارم، متاسفانه هیچ کس هم توی راه رفتن رعایت نمی کنه و من ترسیدم که بهم بخورن. این بود که اصلا نزدیک غرفه های لباس نرفتم ببینم قیمتاش چه جوریه
دوست جونا میتونید منو توی لاین و تلگرام ادد کنید و توی گروهم عضو بشید. 09369725262 از فروشگاه پارسه هم دیدن کنید http://parsehshop.ebaba.ir/
2805
سلام عمو پرویز هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من میخواستم اسمم بشه نیکـــــــروز بانــــو

شما بانوی خالی گذاشتین

لطفا تغییرش بدین به نیکـــــــروز بانــــو

مرسی
مدلهای عکس اتلیه ای من: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=858963&PageNumber=1 مدلهای تقویم: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1596169&postID=60779012 اگه تقویم یا عکس اتلیه ای برای کوچولوتون میخواین به این لینکا سر بزنید[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_15.gif[/smiley][smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ایمیلم: lovelyphoto2014@gmail.com
سلام

آقای زاهد من یک انتقاد کوچیک دارم ازتون ، قبلش عذرخواهی میکنم !

شما با این سایت به این خوبی و این همه کاربرو این همه بروبیا و ...... آخه این چه غرفه ای بود که اجاره کرده بودید؟ جای راه رفتن نبود ، من تو ذهنم این بود که حداقل غرفتون رو وسط سالن اجاره میکنید با فضای بهتر، شما چیتون از مولفیکس کمتر بود ؟ خدمات مولفیکس تنها یه پوشکه ولی برای خودشون ارزش قایل شدن و یه غرفه بزرگ وسط سالن اجاره کرده بودن با کلی وسایل بازی که بچه ها باهاش بازی کنن ، شما فقط یه میز و صندلی گذاشته بودید اون وسط ، بچه ها بشینن نقاشی بکشن ، کلیشه ای ترین کاری که میتونستید انجام بدید!

امیدوارم دفعه بعد فضای بهتری رو تو نمایشگاه بعدی بگیرید تا کلاس غرفتون به کلاس سایتتون بخوره!
چطور میتونیم عکسا رو ببینیم
هر روز باید سربزنیم...دختر من جمعه عکس گرفت
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
در مورد عینک
من خریدم
اونی که من گرفتم مارکش julboفرانسه بود
اومدم خونه رفتیم دیدیم تو سایت خود مارکش هم همین مدل عینکو داره الیته من ازون مدلهاییی که رنگی بود نگرفتم به دخترم نمی اومد یه مدل دیگه گرفتم که تک رنگ بود و کمتر بچگونه
مغازه شونم میدون فلسطین ضلع جنوب شرقی به اسم نارنجی
من 100 خریدم
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!
2810