2777
2789
عنوان

مامان های پسرهای متولد 83 کمک پلیزز

| مشاهده متن کامل بحث + 9420 بازدید | 196 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پونا جون عرفان از 3 سالگی میره موسقی اول بلز زد بعد فلون بعد هم پیانو البته یه سال به خاطر ماهان چون خیلی مشکلات داشت بعد دنیا اومدنش موسیقی عرفان متوقف شد ولی الان باز داره میره کامل میزنه دیگه براش دارم دنبال پیانو میگردم
ولی خیلی گرونه
سلامممممممممممم

پارسیای من آکادمی ملی شنا می ره (شهید شیرودی) ، آکادمی شطرنج تروا (صادقیه) هم میره ،

مدرسه اش زبان ترمی داره تابستون هم داشت ولی نذاشتم ، گفتم از حالا انقدر فشار نیارم بهتره، تو گرما بره و بیاد و درس بخونه!

گفتم امسال هم تابستون رو خوش بگذرونه تا سال بعد ببینیم چه کار کنیم

خیلی دلم می خواد شنا و شطرنج رو به صورت حرفه ای ادامه بده

البته خودش به نجوم و فضا هم خیلی علاقه داره ولی پیدا نکردم و نمی دونستم کجا باید بنویسم
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
پونا جان فکر نمی کنی آمادگی برای سمپاد و تیزهوشان از حالا خیلی زوده !!!!!

کنکور که نیست ، آزمون تیزهوشان از درسهای کلاس پنجم به اضافه تست هوش در سال ششم برگزار می شه ، همه موسسه ها هم تابستون کلاس پنجم برای بچه های ورودی ششم کلاس می ذارن

من با اذیت کردن بیش از حد بچه ها مخالفم

مگه خودمون چی شدیم انقدر بهمون سخت گرفتن!
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
سلام آزی جون

بله عزیزم ، خوشبختانه منزلمون نزدیکه ، البته اگه نزدیک هم نبود با توجه به تحقیقی هم که ازش کرده بودم حتما ثبت نامش می کردم

شهید شیرودی نزدیکمون نیست ولی چون حرفه ای کار می کنه برای شنا اونجا نوشتمش

اما دوست ندارم برای درس از حالا فشار بیارم ، معتقدم که فایده نداره
اگه بدونم کجا کلاس نجوم خوب داره هم حتما می ذارمش
راستی

ایشالله خدا گل پسراتون رو بهتون ببخشه ، شما ها راضی هستین از اینکه دوتا بچه دارین؟

از این که دو تاشون همجنس هستند راضی هستین ؟

از فاصله سنیشون چطور؟

شاغلید یا خانه دار؟ با وجود دوتا بچه چقدر به خودتون می رسید؟

من برای داشتن دومی خیلی دودلم. تقریبا تمام خانواده ام هم مخالفن.
مامان پارسیا جون .منم معتقدم که رو بچه نباید فشار اورد .اما باید یک برنامه بلند مدت و خیلی اروم ونرم واسشون داشته باشیم .تا دو سال دیگه فشار نیاد .پسر من فوق العاده باهوشه ومن نمیخوام .این استعداد وهوشش هدر بره .
در مورد دوتا بچه منم وقتی میخواستم واسه دومی اقدام کنم .خیلی دودل بودم ونمیتونستم تصمیم بگیرم .اما خود پویا خیلی اصرار داشت که یک خواهر یا برادر داشته باشه . من الان خیلی راضیم .خیلییییییی .وهمجنس بودنشون هم یک مزیت واسه خودشونه .چون تفریحاتشون وعلایقشون شبیه به همه .مطمئنا اگه یکیش دختر میشد کار من سختر بود