2777
2789
عنوان

مامان های پسرهای متولد 83 کمک پلیزز

| مشاهده متن کامل بحث + 9420 بازدید | 196 پست
فروش فوق العاده پکیج های ربات کوچولوی من ، روبووار ، کیتاروبو ، سنسوروبو به مناسبت عید سعید غدیر با تخفیف استثنایی و مدت محدود ، خرید از طریق لینک زیر:
http://www.takhfix.com/Default.aspx?ID=613
برای اطلاعات بیشتر:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=509685
www.aradrobo-tehran.niloblog.com
www.aradrobo_tehran.niloblog.com
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان
خیلی خوش حالم اینجا رو پیدا کردم.پسر من متولد تیر 83 است پسر خوبیه و راستش توی ورزش های رزمی خیلی موفقه متاسفانه جذب موسیقی یا کلاس هایی که احتنیاج به تمرکز داره نشد اما خیلی مطالعه میکنه معمولا زیاد کتاب براش میخرم و بازهم به طور معمول هر کتاب تقریبا 100 صفحه ای رو دو روزه تموم میکنه عاشق فیلم های رزمیه که اونم به خاطر ورزشی که حرفه ای میره طبیعیه ...از مهمونی و جشن خیلی خوشش میاد و به شدت اجتماعی و رفیق بازه
در تمام مدت کودکیش تا الان تقریبا روزی نبوده که من علیرغم این که شاغل هستم او رو بیرون نبرم چون اصلا اهل جایی نشستن و در خونه موندن نیست ( هم من و هم پدرش به شدت اینطوری هستیم و طبیعیه که اونم اینطوری باشه) اما تمام اینارو نوشتم تا حدودی با اخلاقش آشنا بشید و ازتون همفکری میخوام
تقریبا سه ساله با پسر ی همسن خودش دوست شده ...محمد در خانواده ای متفاوت با ما بزرگ شده پدر و مادرش با من و همسرم تقریبا در همه سطوح متفاوتند و من این تفاوت رو هر روز بیش تر و بیش تر مابین پسرم و محمد هم میبینم این تفاوت شامل تحصیلات ، فرهنگ ، اخلاقیات میشه به ویژه از نظر اخلاقی من بعد از سه سال متوجه فاجعه ای در خانواده محمد شدم که واقعا منقلب شدم اما نذاشتم که پسرم متوجه بشه ...هر روز که میگذره بیش تر و بیشتر رفتارهایی از محمد میبینم که اصلا مناسب سنش نیست و برام سوال برانگیزه...دلم میخواد ارتباطشون قطع یا محدود بشه ...اما پسرمن به شدت بهش وابسته است من فکر میکنم محمد تجسم صفاتیه که برای پسر من یه تابوئه و ناخودآگاه براش جذابه...نمی دونم چه طوری اونو از زندگی پسرم خارج کنم که هم پسر خودم ضربه نخوره و هم محمد حس طرد شدن رو پیدا نکنه
با سلام

عرضه پوشاک وارداتی المانی با مارک چیبو ( tchibo) زنانه مردانه بچه گانه سایز بزرگ و کوچک

آدرس وبلاگ :

http://www.euromark.blogfa.com

30 درصد تخفیف کد های تک سایز شده
ارسال رایگان برای خریدهای بالای 100 هزار تومان
تسویه بعد از تحویل کالا

کلوب :

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=26575&login_time=1/3/2014%201:11:18%20AM&login_time=1/5/2014%206:31:05%20PM

تلفن تماس : 09126279647

در ضمن امکان مراجعه حضوری هم با وقت قبلی مقدور میباشد
فروشگاه اینترنتی انواع لباسهای مجلسی و اسپرت از بهترین برند های ترکیه و آلمان . با امکان پرو حضوری در محل شما ادرس وب سایت : www.tchibogallery.com ادرس کلوپ : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=26575
سورا جون خیلی خوش اومدی عزیزم
میدونم پسرهای ما توی سنی هستن که خیلی به دوستاشون وابستن عرفان منم هم خیلی اهل دوست و رفیقه ولی تنها راهی که من میدونم اینه که باباباش خیلی رفیق باشه این باعث میشه هر موردی که روش نشه به شما بگه به باباش بگه
سلام خانما .سورا جون به نظر من اگه میتونی با بایکی از همکلاسیهاش که میپسندی وبه نظرت مناسبه رو انتخاب کن و روابط خانوادگی باهشونداشته باش .اتفاقا منم رو دوستهای پسرم حساسم تو جلسه ای که ماه پیش معلمش گذاشت مامان یکی از بچه ها رو شناختم و الان ترجیح میدم پسرم با اون بیشتر باشه و قراره پنجشنبه با پسرم بریم خونه شون. البته اگه مطمینی اون پسر واسه پسرت مناسب نیست جداشون کن .سعی کن خود پسره رو بشناسی.من دو تا از دوستهای الان پسرم اتفاقا از خونواده های خیلی سطح بالا هستن ولی من اصلا رفتار وتربیت اون بچه ها رو نپسندیدم .ولی اینی که میگم میخوایم بریم خونشون کارمند معمولی اند
سلام خانما .سورا جون به نظر من اگه میتونی با بایکی از همکلاسیهاش که میپسندی وبه نظرت مناسبه رو انتخاب کن و روابط خانوادگی باهشونداشته باش .اتفاقا منم رو دوستهای پسرم حساسم تو جلسه ای که ماه پیش معلمش گذاشت مامان یکی از بچه ها رو شناختم و الان ترجیح میدم پسرم با اون بیشتر باشه و قراره پنجشنبه با پسرم بریم خونه شون. البته اگه مطمینی اون پسر واسه پسرت مناسب نیست جداشون کن .سعی کن خود پسره رو بشناسی.من دو تا از دوستهای الان پسرم اتفاقا از خونواده های خیلی سطح بالا هستن ولی من اصلا رفتار وتربیت اون بچه ها رو نپسندیدم .ولی اینی که میگم میخوایم بریم خونشون کارمند معمولی اند
سلام
پوناجان ممنون که راهنمایی کردید .من خیلی کم با خانواده ها و والدین همکلاسی های پسرم برخورد دارم چون شاغل هستم و عملا به ندرت میتونم به مدرسه پسرم سر بزنم...اما روی ارتباطات دوستانه پسرم هم خیلی حساس هستم...الان توی کلاس رزمی دوستهای خوبی داره اما متاسفانه از هر نقطه شهر هستند و رفت و آمد خیلی مشکله یعنی نمی تونم باهاشون ارتباط نزدیک برقرار کنم و همکلاسی های مدرسه که عملا شناختی روی خانواده هاشون ندارم...اما فکر میکنم واقعا باید برای این مقوله وقت بذارم و سعی کنم حداقل در مورد چند تایی شناخت داشته باشم
آزی جان همسرم هم تقریبا کار تمام وقت داره البته با پسرم ( به خصوص از هفت سالگی و بعد از دو تا مسافرت یک هفته ای که با هم بودند ) خیلی صمیمیه ...اما نمیدونم چقدر بتونه در نقش یه همسن و سال اون خوب ظاهر بشه میدونی که پسرها خیلی تیز و باهوش هستند و به راحتی متوجه تفاوتها میشن ..ازت ممنونم عزیزم
ازتون ممنونم می دونم که هر یک از ما تجارب منحصر به فردی در تربیت کودکش داره چون هر کدوم از ما کودک منحصر به فردی داریم برای همین ازتون میخوام که از بیان تجاربتون دریغ نکنید...
تخفیــــــــــــــــــــف ویــــــــــــــــــژه فقـــــــــــــــــــــط تـــــــــــــــــا آخـــــــــــــــــــر اسفنــــــــــــــد

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=509685&PostID=29013405#29013405
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
سلام به صاحب تاپیک و بقیه دوستان عزیزم من دبستان غیر انتفاعی امام حسین منطقه 4 میشناسم که بسیار مدرسه خوبیه. موقع ثبت نام که با این فامیل ما کلی سر قیمت و نحوه ی پداخت کنار اومدن. خیلی زیاد راضین ازین مجتمع از نظر آموزشی عالی کار می کنن توی خیابون فرجام هستش مجتمعه ، دبستان و دوره اول متوسطه داره
با آرزوی تنی سالم...لبی خندون