2777
2789
عنوان

پوشک هاگیز یا جان ب ب ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2824 بازدید | 55 پست
ساراجون
ارسال به شهرستان هم دارن؟
چقد میشه هزینش؟
من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.
توی جان ب ب یه دونه هایی داره که جاذبه و برای همین روش خشک میمونه و خیلی نرمه.. بقیه بعد از ادارار مثل سنگ میشن..
آرامشم را این روزها مدیون انتظاراتی هستم که دیگر از کسی ندارمممم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هاگیز اصل اول استفاده میکردم ولی الان میگم جان به به عالیه چون هاگیز پشتش کش داره بچه هم که ورجه وورجه میکنه ببخشیدا مدفوعش مالیده میشه به لباساش.چون کشش با گرمای بدن بچه یواش یواش از بین میره و شل میشه
همسر مهربان و پسر عزیزم عاشقتونم
سارا من میخوام سفارش بدم... فقط به مشتریای ثابتش تخفیف میده؟ اگه این جوریه بگم برام سفارش بدی
آرامشم را این روزها مدیون انتظاراتی هستم که دیگر از کسی ندارمممم...