2777
2789
عنوان

پوشک هاگیز یا جان ب ب ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2824 بازدید | 55 پست
مرسی بچه ها
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

09359488496
این شمارشه
میتونی بزنگی بهش و هم قیمتا رو ازش بپرسی و هم برا ارسال باهاش هماهنگ کنی
من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.
عزیزم پمپرز پریما ده تومن گرونتره ولی از هردوشون بهتره
من همشونو استفاده کردم
بنظرم اول پمپرز پریما
دوم مولفیکس ترکیه
3هاگیز
4جوی فول
5جان ب ب
خوشگلترین ونازترین فرشتشو خدا بهم قرض داده
آرتین نازم عشق مامان دوست دارم
مرمر جون من تا حالا امتحان نکردم.. اگه ده تومن گرون تره یکی میگیرم ببینم چه جوریه..
من اوی بی بی و جامپر هم استفاده کردم خیلی گرون ان و به نظرم هیچ کدوم به پای جان ب ب نرسیدن
آرامشم را این روزها مدیون انتظاراتی هستم که دیگر از کسی ندارمممم...