2777
2789

من از تهدید میترسم الانم متاسفانه گیرشم و فردا ی ادم بی شخصیت عوضی قراره بیار در خونمون خدا خودش بم رحم کنه از شرش خلاص شم😭

دِله من با دِله تو خوشه اوووو  اِاِاِاِاِاِ  اوووو  اِاِاِاِاِاِ    الناز هسدم👩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از تهدید میترسم الانم متاسفانه گیرشم و فردا ی ادم بی شخصیت عوضی قراره بیار در خونمون خدا خودش بم ...

میشه یه خورده با جزعیات بگید شاید بتونم کمکتون کنم خانومی

عاشق مار و ارتفاع هستم از حیوونا نمیترسم 

ولی به جاش فقط از سوسک و عنکوت و بیشتر حشره ها ترس دارم و از اینکه یک دفعه یه چیزی به سمتم بیاد میترسم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
میشه یه خورده با جزعیات بگید شاید بتونم کمکتون کنم خانومی

تو تاپیکام هست با خاستگارم ده ماه تو دوره اشنایی بودیم دیدم ادم بدرد نخوریه بهم زدم الانم مدام داره تهدیدم میکنه ک نابودم میکنه و ابرومو میبره فردا هم قرار بیاد برا ابروریزی در خونه عوضی ایشالله خدا کمکم کنه🥺خیلی میترررسم

دِله من با دِله تو خوشه اوووو  اِاِاِاِاِاِ  اوووو  اِاِاِاِاِاِ    الناز هسدم👩

از تنهایی .تاریکی. مرگ. واز همه مهممممم تر این که یه روزی نتونم ار پس خودم بر بیام و محتاج دیگران بشم زیر منت کسی باشم اون موقه با این ک مرگ جزو ترس هامه مرگ برام آرزو میشه خدا هیچوقت هیچ کسو محتاج دست و سایه کسی دیگ نکنه دلم آتیش میگیره برا اون پیر زن پیر مردایی که مریضن و تو سری خور همون بچه هایین که اگ نبودن اونا هم وجود نداشتن اعصابم بهم میریزه وقتی میبینم یه ادمی ک یه روزی برا خودش کسی بوده حالا تا دستشویی نمیتونه بره محتاج کسی دیگ از محتاج شدن وحشت دارم با این ک 18 سالمه همه میگم هنوز جوونی نیازی ب کسی نداری ولی از محتاج بودن توی سن بالا خیلی میترسم😢

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
تو تاپیکام هست با خاستگارم ده ماه تو دوره اشنایی بودیم دیدم ادم بدرد نخوریه بهم زدم الانم مدام داره ...

واااااااا مگه شهر هِرته بیاد آبروریزی؟؟ دیدی زیادی داره شارلاتان بازی درمیاره تو هم تهدید کن زنگ میزنی 110 و شکایت میکنی اون وقت میان به جرم مزاحمت و آبرو ریزی می برن از خجالتش در میان 

بعدم خانواده ات اونجا چیکاره ان که بخواد آبرو ریزی کنه؟! باباتو بگو بزنه تو دهنش خودشو جمع کنه تا هوس شاخ بازی به سرش نزنه😒

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔