2777
2789
عنوان

پسر بزرگم تتلو گوش میده بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 17135 بازدید | 87 پست

اخه شمایی ک برا بچه ۱۵ساله گوشی گرفتی فکر نکردی این بچه میره تو اینترنت هزاران فیلم بد ک متناسب با سنش نی رو می بینه بلوغ زودرس میشه ..زندگی بچه رو مختل میکنه آینده بچه رو ب بیراهه میکشونه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۰

اون زمان که ما گوش میدادیم آهنگاشو با ادب بود 

واقعا حیف صدای خوبش 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اون زمان که ما گوش میدادیم آهنگاشو با ادب بود  واقعا حیف صدای خوبش

دقیقا 

الان داشتم تو یوتیوب ی مصاحبه ازش میدیدم خیلی مهربونه و سادس و بنظرم مظلومه ولی بشدت بی ادب شده

There is GOD💚💚💚   ..                                               
دقیقا  الان داشتم تو یوتیوب ی مصاحبه ازش میدیدم خیلی مهربونه و سادس و بنظرم مظلومه ولی بشدت بی ...

رد داده متاسفانه

قبلا آهنگاشو گوش میدادم از وقتی کنسرتشو دیدم دیگه ازش بیزارم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

خونواده منم نمیذارن تتلو گوش کنم شما پدر و مادر ها چ مشکلی با تتلو دارین آخه چ آزاری ب شما رسوندع خواهشاً ما رو آزاد بذارین یکم آزادی فقط ما با تتلو آرامش میگیریم

سلام اول از همه بگم که آهنگ زشت گوش دادن جرم نیست ، یک اشتباه ساده س

اگه پسر شما تتلو گوش میده یعنی از صدای اون خواننده یا از ریتم و متن آهنگ خوشش اومده 

چرا برای سلیقه ش باید از دستش عصبی بشید ؟ مگه نباید ب سلیقه های دیگران احترام بذاریم ؟

پسر شما اون حرفای زشت رو به کار میبره ؟ خیلی خب ! اونوقت میتونید عصبانی بشید

اما اگه پسرتون اون آهنگارو گوش میده ولی فحش هارو به کار نمیبره این یه نشونه ی مثبته ! چون اون این فحشارو میشنوه و کم کم براش عادی میشه و به خاطر یه فحش نمیره با کسی دعوا کنه

بهتره با کتک زدن کودکانتون اونا رو حساس نکنین . اینجوری اگه حساس بشن هر وقت تونستن اون آهنگارو گوش میدن و این بر علیه تربیتشون میشه

درضمن در این دوره و زمانه به اندازه ی کافی بچه هاتون توی مدرسه و کوچه و خیابون فحش میشنون 

لازم نیس فقط با یه آهنگ فحش دار که اونم رده بندی سنی شده به خواننده ش فحش بدین

من خودم یکی از طرفدارای امیر تتلو هستم چون میدونم ۱- چرا فحش میده ۲- چرا تتو میکنه 

شما ها دلیل کاراشو نمیدونین و بهش فحش میدید ! عجب بابا عجب !