2777
2789
عنوان

پسر بزرگم تتلو گوش میده بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 17135 بازدید | 87 پست

این کدوم اهنگ تتلوئع؟؟؟😕

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین نمیدونم چی بگم  ولی منم تتلو گوش میدادم اما در کل بچه ی خوبیم بودم🙃

خوب زمونای ما بددهن نبود منم گوش میدادم الان دیگه تو همه اهنگاش حرفای رکیک میزنه؛غیر از لایوهای خاکبرسریش

تتلو خیلی بزرگه

فقط کافیه یکم پای حرفاش بشینین.

نمونش امضام.

اما بعضی اهنگ هاش فحش دار هست که برا بچه ها زشت و خانوادگی هم نمیشه گوش داد.

اما در کل پسرتون تو مدرسه روزی هزار تا ازین فحش ها میشنوه

پس کتک زدن توجیحی نداره.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
خوب زمونای ما بددهن نبود منم گوش میدادم الان دیگه تو همه اهنگاش حرفای رکیک میزنه؛غیر از لایوهای خاکب ...

درست میگی واقعا

الان خیلی بدشده دلم واسه مامان باباها میسوزه چجوری باید تربیت کنن 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
ببین نمیدونم چی بگم  ولی منم تتلو گوش میدادم اما در کل بچه ی خوبیم بودم🙃

چند سالته شما؟ 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نوازش ۲😐😐😐

گوش نداده بودم 😃مرسی💙

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
نمیدونم چیکار کنم آخه ما اصلا ادمایی نیستیم که یه فوش کوچیک  بدیم خودمو شوهرم فرهنگی هستیم &nb ...

۵ سالش نیس که میگی‌نمیدونم کی یادش داده...

۱۵ سالشه...میره تو جامعه..تو مدرسه..تو تاکسی..تو گوشی..و هزارجاااااا...

تربیت خیلی سخت شده ولی تنبیه و تهدید و محدودیت راهش نیس.

😊😊
اره منم دیدم والله من جلو مامانم همچین چیزایی بشنوووم آب میشم میمیرم

پشت دستی میاد تو دهن ادم والا

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

من حس میکنم اگه پسرم به این جور آهنگا گوش بده نشونه اینه بزرگ شده و اول راه کنکاشه و کلی باید مراقبش بود اما با سیاست نه با کتک کاری

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.