2777
2789
عنوان

کالسکه دوقلو

345 بازدید | 16 پست

سلام خانما که دوقلو دارین آیا کالسکه به درد میخوره یانه میخوام بخرم خیلی هم گرونه اگه به درد میخوره  بخرم لطفا راهنماییم کنید  و تا چند ماهگی میشه استفاده کرد

واسه سلامتی دوقلوهام یه صلوات ممنونم😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من استفاده نمیشه اگه خریدی یکی معمولی سایز بزرگشو بخر تا وقتی کوچیکن دوتاشون جا میشن وقتی بزرگتر شدن نمیتونی دوتاشونو حل بدی سنگین میشه.. اگه پیاده روی هم نمیری کلا نخر

دختر پسر 

دارويي چيزي استفاده كردي يا خود به خود؟؟؟؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
اگه بیرون پیاده زیاد میری آره بدرد میخوره اگه نه نمیری بدرد نمیخوره فکرنکنمم حوصله داشته باشی با دوت ...

بیرون  که نمیدونم الان که کوچیکن میزارمشون خونع مادرشوهرم ولی میگم یه کم بزرگتر شدن بخوام برم پارکی جایی چیکار کنم البته اگه کروناجون تشریف ببرع

خود به خود

خدا برات حفظشون كنه مباركت باشه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
بنظر من استفاده نمیشه اگه خریدی یکی معمولی سایز بزرگشو بخر تا وقتی کوچیکن دوتاشون جا میشن وقتی بزرگت ...

یکی از فامیل هامون همین کارو کرده دوقلو داره میگه بیا ازمنو ببر ولی من میگم از لین پشت سرهمیا بگیرم  یعنی نخرم پیاده روی که نه با دوتا بچع نمیشه