مهسا جان من شما رو از چند سال پیش از طریق تاپیک قبلى میشناسم و در جریان تحقیقاتتون هستم و متاسفم که دختر نازمون از مدرسه اش خوشش نمیاد با تمام احترامى که براى همه دوستان و خانواده ها قاءلم اما طبق بررسى هایى که کردم مدرسه مهدوى گویا به پول بیشترى احتیاج پیدا کرده و از تمام کسانىکه حتى پارسال هم ثبت نام کردن تقاضاى شرکت در ازمون ورودى کردن و این کارشون واقعا بى معنى و یک جورایى کاسبیه و متاسفانه کسى هم اعتراض نمیکنه چون اگر از موسسه بیرون هم کمک گرفتن براى ازمون این وظیفه مدرسه است که هزینشو پرداخت کنه چون بچه هایى که تو این مدرسه ثبت نام میکنند شهریه این ازمون را هم پرداخت میکننند و گرفتن مبلغ ٦٠٠٠٠ براى ازمون زیر سوال بردن مدرسست جالبه که با یکى از دوستان ما تماس گرفتن که الا و بلا بیایید ازمون که دوستم گفته شما هنوز ٨٠نفر و تو این ٣ماه انتخاب نکردید که گفتن نه هنوز و دوستم هم گفته اخه ما که یک بار ازمون و دادیم و وقتى زنگ زدم براى نتیجه شما گفتید که ٨٠نفر ظرفیتمون پرشده پس چرا دوباره ازمون میگیرید و گفتن متمئنید ازمون دادید و شهریه ازمون و پرداخت کردید

این دوست نازنینم شوک شده بود و میگفت خدارو شکر که دخترم پذیرفته نشه با این کارهاشون و متاسفانه هنوز هم پیش ثبت نام میکنه اما کسى پذیرفته نمیشه