2777
2789
عنوان

پیش به سوی دبستان

| مشاهده متن کامل بحث + 476613 بازدید | 4580 پست
نانى جون مدرسه درخت دانش با مدیریت خانم ستوده مدرسه خوبیه اما به دلیل حقوق کم به مربى ها متاسفانه معلم ها و مربى ها حداکثر یک سال در این مدرسه هستن و داءما در حال تغییر هستن اما این تغییر در روند کار مدرسه خللى ایجاد نمیکنه چون مربى ها و معلم ها باید طبق متد خانم ستوده کار کنند و در کل مدرسه بدى نیست و چند تایى از دوستان دخترم هم این مدرسه میروند و در ضمن مدرسه دو کوچه با ما فاصله دارد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست

آرزویم این است

آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست .....
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دورا جون مدرسه افتاب اذرین مدرسه خیلى شادیه و کلا تمام فوق برنامه هاشو از موسسات خوب میاره و بیشترین تاکیدشونم رو فرانسه هست و قیمت مدرسه بالاست اما فوق برنامه هاش عالیه

آرزویم این است

بیشتر ببینید
الى جون سلام خوبى در مورد شنا طى تحقیقاتم گویا باشگاه انقلاب متاسفانه تو استخرش شپش شیوع پیدا کرده و فعلا از لیستم حذفش کردم اما به محض اینکه نظرم در مورد استخر قطعى بشه خبرت میکنم عزیزم

آرزویم این است

بیشتر ببینید
مهسا جان من شما رو از چند سال پیش از طریق تاپیک قبلى میشناسم و در جریان تحقیقاتتون هستم و متاسفم که دختر نازمون از مدرسه اش خوشش نمیاد با تمام احترامى که براى همه دوستان و خانواده ها قاءلم اما طبق بررسى هایى که کردم مدرسه مهدوى گویا به پول بیشترى احتیاج پیدا کرده و از تمام کسانىکه حتى پارسال هم ثبت نام کردن تقاضاى شرکت در ازمون ورودى کردن و این کارشون واقعا بى معنى و یک جورایى کاسبیه و متاسفانه کسى هم اعتراض نمیکنه چون اگر از موسسه بیرون هم کمک گرفتن براى ازمون این وظیفه مدرسه است که هزینشو پرداخت کنه چون بچه هایى که تو این مدرسه ثبت نام میکنند شهریه این ازمون را هم پرداخت میکننند و گرفتن مبلغ ٦٠٠٠٠ براى ازمون زیر سوال بردن مدرسست جالبه که با یکى از دوستان ما تماس گرفتن که الا و بلا بیایید ازمون که دوستم گفته شما هنوز ٨٠نفر و تو این ٣ماه انتخاب نکردید که گفتن نه هنوز و دوستم هم گفته اخه ما که یک بار ازمون و دادیم و وقتى زنگ زدم براى نتیجه شما گفتید که ٨٠نفر ظرفیتمون پرشده پس چرا دوباره ازمون میگیرید و گفتن متمئنید ازمون دادید و شهریه ازمون و پرداخت کردید این دوست نازنینم شوک شده بود و میگفت خدارو شکر که دخترم پذیرفته نشه با این کارهاشون و متاسفانه هنوز هم پیش ثبت نام میکنه اما کسى پذیرفته نمیشه

آرزویم این است

بیشتر ببینید
الی پناه بر خدا که ادم چه چیزهایی میشنوهد!!!!! یعنی اینهمه محتاج پولند? البته پارسال مشکل مالی داشته مدرسهو از خانواده ها تقاضای کمک کردهولی هرکسی کهدگفته بیش از این نمیتوانم را هم مجبور به ترک مدرسه نکرده چون دختر پسر خالهالهام امجا میره و احبارم دقیقهکه انها هم پول ندادند و مدرسه هم هیچ امتحانی از هیچکس نگرفته
چون دختر پسر خالهالهام امجا میره و احبارم دقیقهکه انها هم پول ندادند و مدرسه هم هیچ امتحانی از هیچکس نگرفته شیوا جون متوجه نشدم چى نوشتى نمیدونم واالله ولى این کارشون خیلى دور از ذهنه و براىمن خوشایند نیست

آرزویم این است

بیشتر ببینید
الی جان چرا کم پیدایی میگم یکی از دوستانمون انجا میره مدرسه پارسال مشکل مالی برای مدرسه پیش میاد به خاطر تورمو مدیریت از کسانی که توانایی دارند تقاضای کمک میده و عده زیادی داوطلبی کمک میکنند دوستان ما ولی کمکی نمی کنند و مدرسه هم عکس العمل بدی نشون نمیده به هر حال الی جان از من میشنوی در اطراف منزلت دنبال مدرسه باش تا رفت و امدت رراحت باشه