2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست
آره افسانه من بیشتر تو کار دسر درست کردنم.
ژله رز سیب
اول سیبا رو از وسط نصف کردم و بعد نازک برش زدم . شربت درست کردم با 4 پ آب -2 پ شکر- 1/4 پ آبلیمو و رنگ لبو
بعد از اینکه جوش اومد و غلیظ شد سیبا رو توش ریختم گذاشتم یه ساعت داخلش بمونه تا نرم بشه. بعد سیبا رو در آوردم و مثله گل رز پیچوندمشون
ژله آناناس و بستنی و ریختم تو ظرف تا خودش و گرفت بعد یه مقدار ژله آلوئه ورا ریختم رو ژله آناناس وقتی نیم بند شد گلا رو روش گذاشتم تا گلا جاشون ثابت بشه و بعد از اون مابقی ژله آلوئه ورا رو ریختم رو گلا. میتونی کلا گلا رو با ژله بپوشونی یا میتونی یه مقدار از گلا از ژله بیرون باشه. برگهام با پوسته خیاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم کیک لیوانی بدون فر و مایکروفر
آپلود عکس
اینم دستورش
مواد لازم:
آرد 4 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر 5 قاشق غذاخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
[JUSTIFY]

طرز تهیه:
1. آرد،شکر، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید.
2. تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با چنگال هم بزنید.
3. شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.
4. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.
4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.
و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.
بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.
از مامی سایت
آره افسانه من و امین حتی ایلیا که چیزای شیرین دوست نداره از طعمش خیلی خوشمون اومد خیلی لطیف تر و نرم تر کیک تو فر یا کیک پزه. ظهر هنوز ازش نخورده بود که بتونم در مورد مزه اش نظری بدم.
منم یه قاشق کاکائو زدم.
۲۱ روزه که هیچ کدومتون اینجا نیومدین
امیدوارم هرجا که هستین خوب و خوش و سلامت باشین
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
2810