2777
2789
عنوان

آشپزی و شیرینی پزی مامانای بهار 90 (کدبانوها بشتابین)

| مشاهده متن کامل بحث + 38680 بازدید | 732 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذاهات خیلی ولع انگیزن هانی...اتفاقا میخواستم بگم هویج پلوتو بزار ..یبار درست کردم ولی هویجاش ریز شده بود خوشگل نشد..امروز دوباره بدرستمش

یه دسر هم درست کرده بودی ظرفش شکلات بود اونم بزار پلیز...اگه زحمتت نیست از قالبشم عکس بزار ببینم چه شکلیه..خدا وکیلی قالباتم هنریه
عکس دسره رو پیدا نمیکنم . ولی هفته دیگه دوباره میدرستمش و عکسشو میذارم .
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
این شیرینی ها رو هم برای عید درست کرده بودم :
ترافل نارگیلی با مغز فندق :
آپلود عکس

نان نخودچی :
آپلود عکس

شکلات مغزدار :
آپلود عکس
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
آکاردیون :
آپلود عکس
آپلود عکس

مواد لازم: (کافی‌ برای ۳ نفر)

نصف سینه مرغ

۶ ورق پنیر چدار (tasty)

۶ حلقه گوجه (کبابی (رومی) باشه بهتره، چون سفتن و آبکی‌ نیستن)

۳ ق س تره خورد شده جوان (برای دوستان خارج از ایران chive)

۱ برگ خمیر هزار لا (puff pastry)

طرز تهیه:

سینه مرغ رو کاملا خشک کنید. و به شش قسمت از عرض ببرید. ته ظرفی‌ کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را داخل آن بگذارید. بعد به ترتیب یک تکه مرغ، کمی‌ تره، یک لایه پنیر و در نهایت یک لایه گوجه و به همین ترتیب ادامه بدید. از یک طرف شروع کنید مثلا از راست به چپ. از مرکز شروع نکنین.

لبه‌های خمیر رو روی اکاردیون بیارید. نیازی نیست که لبه‌ها به هم برسن. و دو انتهای دیگه رو با هم چفت کنید. مطابق عکس. و در فر‌ ۲۱۰ درجه، در پایین‌ترین ردیف فر‌ به مدت ۳۰ دقیقه بپزین. و با سالاد دلخواهتون میل کنید.

سینه مرغ معمولاً مشکل‌ترین قسمت مرغ هست برای پختن. چون حرارت اگه تنظیم نباشه مرغ خشک میشه (چوب پنبه) و به زور سوس میشه قورت داد. ولی‌ در این روش، مرغ بسیار آبدار و خوش طمع هست.
کیک سیب و دارچین با دستور افسانه جون :
آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

و در نهایت به این نتیجه رسیدم که هر چی قالبم بزرگتر باشه خوش خوراک تره !!
متین جون من باید برم به خودم برسم و حاضر شم که بریم خونه مامان علیرضا .
تا فردا بای گلم . آوین عزیزم رو ببوس .
نان نخودچی :
آرد نحودچی بسیار مرغوب 400 گرم
آرد سفید 100 گرم
روغن جامد 250 گرم
پودر شکر یا قند 250 گرم
هل 1 ق م
زعفران کمی

روغن و پودر شکر را با همزن خوب میزنیم تا صاف شود . سپس زعفران و هل را اضافه میکنیم .
آرد نخودچی و آرد سفید را سه بار الک کرده و به مخلوط روغن اضافه میکنیم .
خمیر را آنقدر با دست مالش میدهیم تا خمیری صاف و یکدست شود . خمیر را در کیسه گذاشته و 24 ساعت در یخچال استراحت میدهیم .
سپس خمیر را صاف کرده و قالب زده و در فر با حرارت 170 درجه به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار میدهیم .
شیرینی ها رو یعد از اینکه کاملاً سرد شد از سینی خارج میکنیم در غیر این صورت متلاشی میشود .
مرسی هانی از دستور نخودچی منم دیروز درست کردم با یه دستور دیگه متاسفانه یا خوشبختانه خیلی مورد استقبال قرار گرفت و به عکس گرفتن نکشید

من فقط پودر قند رو با کره زدم وبعد نخودچی رو اضافه کردم و فرداش 2 بار چرخش کردم(چون روغن نبود منسجم نشده بود) قالب زدم وتو فر گذاشتم بیشتر تردیش مثه بیسکوییت بود تا حالت پودری نخودچی ولی مزش خیلی خوب بود
آفرین متین . خیلی خوب شدههههههههه . منم کیک تولد آریا رو انگری برد درست کرده بودم .
متین این کارو باید برای رولت انجام بدم؟

نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان ، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و بلافاصله نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود. نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم. مجدداً نان را لوله کرده و روی آن را با پودر شکر یا خامه آماده شده تزئین می کنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم.

وقتی لوله میکنیم به هم نمیچسبه؟
2810