2777
2789
عنوان

خانم خوشگلایی که میخوان عشق رو دوباره تو زندگیشون بیارن بیان یه لحظه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 222171 بازدید | 8202 پست

سلام گلبوته عزیزم🤗🤗😘😘😍😍فدات بشم چقدخوشحالم شماروپیداکردم، البته من امروزاولین باره که شماروشناختم🤗🤗🤗یلداهستم 35 سال یه گل پسرم6سالشه دارم😍تاپیکهای منوبخون ی کلا ازسر دی شوهرم گفتم😥انگارانه انگار من توخونه هستم اصلا منونمیبینه، منم خیلی بداخلاق شدم خیییلی😡ولی انگاربیشتر داشتم بااین کارم خودم وبچموعذاب میدادم، کل ناراحتی وبداخلاقیای من هم دلیلش سردی شوهرم هست، که اونم متوجه نمیشه من ازچی ناراحتم، البته چندبار ی بهم خیانت کرده😣امروز10روزی بودبه شددددت باهاش قهربودم خونه ریخت وپاش بود، تا صبح زودتاپیک شما ودیدم وخوندم ازاین روبه اون روشدم☺️😍پاشدم صبحانه آماده کردم، خونه رومرتب کردم و...... ولی میخوام یه زن باشم که هیچ نیازی به محبت نداشته باشم، میخوام کسی بشم که شوه م بیفته دنبالم منم بکشه، لطفا لطفا لطفا 🙏🌹راهنماییم کنید

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دخترساده6565    

خانم ببخشیدا اما انقد منو لایک نکن.هروقت میخوام سایتو چک کنم چند صفحه لایک شماهست پیامامو گم میکنم

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
بیشتر ببینید

ای قربونت برم با این تاپیک باعث شدی چیزای زیادی یاد بگیرم با اینکه مجردم 😂🥰😘😘😘😘

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

قدم بعدی رسیدگی به ظاهرم بود و مهم ترین اصل یه جا خونده بودم زن ها از راه گوش عاشق میشن و مردها از ر ...

گلبوته خانوم ازت ممنونم من ازقبل شروع کردم باتاپیکات تغییرکردم .پیشرفت کردم ولی هنوز خیلی بایدتغییرکنم.ممنون میشم اجازه بدی ازت کمک بگیرم

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!